„Gandrīz ideālas vakariņas” gatavo Latvijas ražotāji
Maizes ceptuves „Lāči” pārdošanas un mārketinga daļas direktors Atis Blinds.
Slavenības

„Gandrīz ideālas vakariņas” gatavo Latvijas ražotāji

Jauns.lv

Šī ir svētku nedēļa arī TV3 šovā „Gandrīz ideālas vakariņas”. Par godu Latvijas svētkiem katru vakaru vakariņas gatavos kāds no Latvijas ražotājiem.

„Gandrīz ideālas vakariņas” gatavo Latvijas ražotā...

Šonedēļ šovā piedalās „Latvijas Piena” mārketinga speciāliste Anete Urka no Jelgavas, „Bauskas alus” direktore Daiga Solzemniece no Bauskas, „Daugmales Jāņa bišu medus” īpašnieks un dravnieks Jānis Sulutaurs no Daugmales, maizes ceptuves „Lāči” pārdošanas un mārketinga daļas direktors Atis Blinds no Piņķiem un Cēsu uzņēmuma „Karaliskie kārumi” līdzīpašniece un pārdošanas vadītāja Kristīne Kārkliņa no Mārupes.

Kā atzina dalībnieki, tad katrs mēģinās parādīt Latvijas labumus un sava pārstāvētā uzņēmuma produkciju. Pirmā viesus uzņēma Anete Urka. Viņa iepriekš strādāja „Trikātas sierā” un tāpēc arī lieliski pārzin siera veidus un labprāt tos izmantoja savos ēdienos. Vakariņu sākumā laicīgi ieradās tikai Atis, Kristīne un Daiga, bet dravnieks Jānis kavējās, jo nebija aprēķinājis attālumus no Daugmales līdz Jelgavai. Dalībnieki pacietīgi gaidīja un, Jānim ierodoties, visi kopā baudīja uzkodas. Namamāte neaprēķināja zupas terīnes ietilpību un rezultātā pašai sanāca vien kā dažas karotes no biezzupas.

Pēc gardajām vakariņām visi devās uz vienu no Jelgavas augstākajām vietām – Sv. Trīsvienības baznīcas torni, kur vakariņotājus jau sagaidīja speciālists, kas dalībniekus apmācīja ziepju vārīšanā no dabīgām vielām. Turpat arī romantiskā gaisotnē dalībnieki ēda desertu un Daiga, kura jau rīt gatavos vakariņas, atzina, ka pie viņas gan tik lielas porcijas nebūs, jo ikdienā ēd bieži, bet maz.

Anete Urka par savām vakariņām saņēma 35 punktus, vienīgo desmitnieku ielika Jānis par drosmīgo uzņemšanu pirmajā vakarā.