Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Liene Šomase priecīga pavadīt brīvdienas kopā ar meitu. FOTO
Liene Šomase ar meitiņu Gabrielu labdarības projekta „Labassirdsklubs.lv” pasākumā.
Slavenības

Liene Šomase priecīga pavadīt brīvdienas kopā ar meitu. FOTO

Jauns.lv

„Šīs fantastiskās brīvdienas kopā ar meitiņu. Vakara noslēgumā lielā kūkas cepšana. Mīlu šo laiku, kad varu pabūt kopā ar savu Eņģelīti!” pēc pavadītajām brīvdienām kopā ar meitiņu laimīga jutās dziedātāja Liene Šomese.

Liene Šomase priecīga pavadīt brīvdienas kopā ar m...

Dziedātājas Lienes Šomases divarpus gadus vecā meita Gabriela apmeklē bērnudārzu un ar mammu parotaļāties var tikai dažas stundas vakaros. Savukārt nedēļas nogales mūziķei lielākoties jāpavada ārpus mājas, sniedzot koncertus, tāpēc ar meitiņu izbaudīt brīvdienas Lienei bieži vien nesanāk. Lienes prombūtnes laikā par viņas meitu Gabrielu rūpējas mazulītes tētis Mārtiņš Samulis, vecvecāki vai Lienes māsas.

Saprotams, ka Liene bieži vien ilgojas pēc iespējas vairāk laiku pavadīt ar atvasi, un, kad ir brīvāks, cenšas izbaudīt ikvienu brīvdienu, lai būtu kopā ar meitiņu. Tas viņai izdevās aizvadītās nedēļas nogalē, kad modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” norisinājās biedrības „Latvijas Samariešu apvienība” labdarības projekta „Labassirdsklubs.lv” pasākums. To apmeklēja arī dziedātāja Liene Šomase ar meitiņu Gabrielu.

Labdarības projekta „Labassirdsklubs.lv” atklāšanas pasākuma apmeklētājus ar priekšnesumiem priecēja vairāki populāri mūziķi, tostarp Andris Daņiļenko, Roberto Meloni un Vita Balčunaite, savukārt Liene Šomase šoreiz gan nekāpa uz skatuves, bet tā vietā laiku pavadīja, rotaļādamās ar divarpus gadus veco meitiņu Gabrielu. Abas kopā zīmēja papīra sirdis un piedalījās citās aktivitātēs. Bet vakarpusē pēc pasākuma, Liene Šomase savā Twitter kontā dalījās ar gandarījumu par brīnišķīgi pavadīto brīvdienu. „Šīs fantastiskās brīvdienas kopā ar meitiņu. Vakara noslēgumā lielā kūkas cepšana. Mīlu šo laiku, kad varu pabūt kopā ar savu Eņģelīti!” vēstīja dziedātāja.