Slavenību stils un ziemas prieki. FOTO
Sabiedrības dāma Parisa Hiltone Aspenas kūrortā.
Slavenības
2012. gada 30. decembris, 05:38

Slavenību stils un ziemas prieki. FOTO

Jauns.lv

Kā ik gadus ap gadu miju, slavenības dodas baudīt ziemas priekus slēpošanas kūrortā Aspenā.

Ziemassvētku brīvdienas supermodele Ella Makfersone pavadīja savā dzimtajā zemē Austrālijā. Īsi pirms gadu mijas viņa kopā ar mīļoto vīrieti miljardieri Džefu Soferu devusies baudīt ziemas priekus slavenību iecienītajā kūrortā Apenā, Kolorado štatā.

Līdz ar Ellu uz slēpošanas kūrortu devušies arī viņas draugi. Supermodele daudz laika pavadīja kopā ar draudzenes meitām. Visa draudzīgā kompānija iegriezās arī mobilo telefonu veikalā, kur modele iegādājās dažus savam iPhone nepieciešamos aksesuārus.

Makfersone un miljardieris Džefs Sofers pašķīrās šā gada martā, taču Ziemassvētku brīvdienas pārīti atkal savedušas kopā.

Īsi pirms Ziemassvētkiem uz Aspenu slēpot bija devusies arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar savu jauno draugu modeli Riveru Viperi. Lai gan puisis nav labs slēpotājs, viņš bija gatavs doties mīļotajai līdzi un pavadīt uz kalna viņas iecienītajā nodarbē.

Modes dāma, kura ne reizi nevelk kādu apģērbu divas reizes, demonstrēja jaunākās stila tendences, staigājot pa Aspenas centru.

Kādus tērpus izvēlējušās slavenības atpūtai Aspenas kūrortā – skatiet galerijā!

Kasjauns.lv. Foto: Bulls Press