Pikantas bildes, trači un šokējošas ziņas. 2012. gada populārāko rakstu TOPS
Slavenības
2013. gada 3. janvāris, 05:29

Pikantas bildes, trači un šokējošas ziņas. 2012. gada populārāko rakstu TOPS

Jauns.lv

Šie notikumi, reportāžas, skandāli, intervijas un stāsti interesēja jūs visus! Apkopojam 2012. gadā visvairāk skatītākos rakstus portāla kasjauns.lv Slavenību rubrikā.

Demija Mūra pārdzīvo šķiršanos

Aizvadītā gada sākumā rakstījām par Holivudas aktrises Demijas Mūras nedienām. Un ne bez iemesla - vīra neuzticība un tam sekojošā laulības šķiršana atstāja graujošas sekas uz Demijas Mūras izskatu. Viņa vēl nesen ierindojās Holivudas skaistāko aktrišu skaitā, bet, uzzinot par vīra Eštona Kačera sānsoļiem, sāka ļoti kristies svarā. Un raksts „Šķiršanās sāpes nerimst. Demija Mūra turpina izdilt. FOTO” ir 2012. gada 30. skatītākais.

Rakstu „Šķiršanās sāpes nerimst. Demija Mūra turpina izdilt. FOTO” lasiet šeit: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/69983/skirsanas-sapes-nerimst-demija-mura-turpina-izdilt-foto

Duboks šokē kārsaviešus

Kad Lieldienās Kārsavā notika popgrupas „A – Europa” koncerts, tā apmeklētājiem aiz pārsteiguma palika mutes vaļā -  no seksīgā un muskuļotā Artūra Duboka nebija ne vēsts. Protams, uz skatuves bija grupas „A – Europa” solists Duboka, taču viņa izskats pārsteidza. „Parasti jau mēs esam pieraduši redzēt Artūru Duboku ar seksīgiem apģērbiem un labi iedegušu - bet te - tāds pārsteigums, aerobikas apavos, sporta biksēs un ar ne visai labu vakara omu”, rakstīja kāda koncerta apmeklētāja. Aplūkojot koncerta fotogrāfijas, pārsteigums bija arī portāla kasjauns.lv lasītājiem, un raksts „Duboks vairs nav seksīgs. Kārsavieši šokā par „A-Europa” koncertu” ir 2012. gada 28. populārākais Slavenību rubrikā.

Rakstu „Duboks vairs nav seksīgs. Kārsavieši šokā par „A-Europa” koncertu. FOTO” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/79996/duboks-vairs-nav-seksigs-karsaviesi-soka-par-a-europa-koncertu-foto

Britnijas Spīrsas veselības problēmas

Arī pasaules zvaigznes piemeklē ligas, kas var skart ikvienu no mums. Septembrī rakstījām, ka dziedātāja Britnija Spīrsa cieš no neārstējamas ādas slimības psoriāzes. Slimības simptomi uz dziedātājas ādas bija īpaši redzami, kad viņa apmeklēja TV šova „The X Factor” prezentācijas pasākumu. „Britnija jau sen sirgst ar šo slimību,” izteicies kāds paziņa, bet raksts „Britnija Spīrsa cieš no neārstējamas slimības” TOP 30 ieņem 23. vietu.

Rakstu „Britnija Spīrsa cieš no neārstējamas slimības. FOTO” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/94858/britnija-spirsa-cies-no-nearstejamas-slimibas-foto

Stafecka pamet šovu

2012. gada sākumā visu uzmanību piesaistīja talantu šovs „OKartes skatuve”, bet raksti par tā dalībniekiem piesaistīja portāla kasjauns.lv lasītājus. Arī vēsts, ka viena no šova lielākajām zvaigznēm Antra Stafecka slimības dēļ bija spriesta atstāt šovu. Veselības problēmas viņai saasinājās uzreiz pēc neveiksmes konkursa „Jaunais Vilnis” atlases 17. aprīļa vakarā, bet nu ar talantīgo dziedātāju viss ir kārtībā – viņa uzstājas dažādos koncertos un audzina savu dēliņu, bet raksts „Antra Stafecka slimības dēļ pamet šovu” ir 19. skatītākais.

Rakstu „Antra Stafecka slimības dēļ pamet šovu” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/78547/antra-stafecka-slimibas-del-pamet-sovu

Pazudis “Lauku sētas” vadītājs Aleksandrs Riekstiņš

Aizvadītā gada oktobrī, kad pilnā sparā tika rādīts LTV1 šovs „Lauku sēta”, portālam kasjauns.lv kļuva zināms, ka pazudis kolorītais šova vadītājs Aleksandrs Riekstiņš. Viņš vienkārši jau ilgāku laiku nebija sasniedzams ne pa tālruni, ne realitātē. Par to visvairāk satraucās šova „Lauku sēta” producents Andis Mizišs, jo Riekstiņam raidījumos vēl vajadzēja ierunāt aizkadra tekstus.  Kāpēc un kur pazudis Aleksandrs Riekstiņš, skaidrība nav vēl šobaltdien, taču šis raksts „Pazudis “Lauku sētas” vadītājs Aleksandrs Riekstiņš” ir 18. lasītākā slavenību ziņa 2012. gadā.

Rakstu „Pazudis “Lauku sētas” vadītājs Aleksandrs Riekstiņš” lasiet šeit: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/96787/pazudis-lauku-setas-vaditajs-aleksandrs-riekstins

Olgas Rajeckas neticamās pārvērtības

2012. gads bija īpašs dziedātājai Olgai Rajeckai. Viņai 7. janvārī palika 50 gadi, bet jubileja tika svinēta visa gada garumā gan ar biogrāfiskās grāmatas „Mana svētku diena” iznākšanu, gan ar lieliskajiem jubilejas koncertiem. Reklamējot savu koncerttūri, tapa īpašs Olgas Rajeckas foto, kurā viņu pat pazīt nevarēja, bet raksts „Jūs neticēsiet, bet tā ir Olga Rajecka!” ir topa 17. vietā.

Rakstu „Jūs neticēsiet, bet tā ir Olga Rajecka! FOTO” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/75939/jus-neticesiet-bet-ta-ir-olga-rajecka-foto

Stāsts, kā Baiba Sipeniece–Gavare tikusi pie kuplām krūtīm

Kad aizvadītā gada sākumā „Omulības klubiņā” viesojās TV zvaigzne un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare, viņa vaļsirdīgi atklāja atgadījumus iz savas dzīves. Pat to, kā tikusi pie ražena dekoltē un kā par mata tiesu izglābusies no nāves.

Baibas stāsts par krūtīm bijis šāds. Proti, skolas gados Baiba ar skolasbiedriem gājusi uz fermu govis slaukt. Tur viņa sastapusies ar kādu dīvainu fermas darbinieku — piena meistaru Vasīliju, kurš meņģējies ar meitenēm un kuram bijis nelāgs niķis – kā ieraudzījis skolnieces, tā centies aiztikt viņu krūtis. Viņam bijusi balta auduma naģene ar plastmasas nagu un slaucējām praktikantēm iestāstījis, ka ir tāds ticējums — ja krievu puisis ar savu cepuri pabraukās gar latviešu meitenes krūtīm, tās izaugs raženas. Tad nu teicis, lai arī skolas meitenes ļaujot ar cepuri paberzēt savas krūtis, un tādēļ trenkājis meitenes, tostarp arī Baibu, pa kūti.

Iespējams, Vasīlija pareģojums attiecībā uz Baibu ir piepildījies, jo viņa tik tiešām var lepoties ar sievišķīgām formām. Bet šis Baibas Sipenieces-Gavares skolas laika piedzīvojumu stāsts ir 2012. gada TOP 13.

Rakstu „Baiba Sipeniece–Gavare atklāj, kā tikusi pie kuplām krūtīm” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/70718/baiba-sipeniecegavare-atklaj-ka-tikusi-pie-kuplam-krutim

„Šovmeņa” Ivara Kļaviņa trakulīgie izgājieni

Viena no skandalozākajām TV šova „OKartes skatuves. Dzimuši mūzikai” personībām bez šaubām bija Ivars Kļaviņš. Tagad gan viņš strādā Anglijā, bet gada sākumā, kad vēl uzturējās Latvijā, iekūlās vairākās nepatikšanās.

Piemēram, 2011. gada pēdējās dienās šova jaunieši sniedza koncertu Liepājā, pēc kura Ivars Kļaviņš teju, teju pamatīgi atrāvās pa muti. „Viena, otra, trešā, ceturtā un piektā glāzīte degošā gāzējkokteiļa „B-52”, kad mana personība jau sāka lidot un manai dvēselei izauga spārni. Palika tīri jautri un nolēmu pārcelties uz tuvāko klubu, kur atkal man apkārt nepazīstami puiši, kuri atkal man uzsauca kokteiļus. Izdzēru kādus trīs degošos kokteiļus ar kafijas pupiņām. Tad vēl meitenes šampanieti uzsauca. Biju pilnīgā kosmosā. Tas bija man neraksturīgi, jo es parasti nelietoju alkoholu. Taču, kā lai nedzer, ja visi tik draudzīgi nāk man klāt un uzsauc dzērienus. Pienāca klāt arī kāds puisis, neatceros kā viņam vārds, bet iesauka viņam bija draudīga. Viņš pēkšņi paziņoja, ka visa Liepāja grib mani nosist...” visai kolorīti notikušo stāstīja pats Ivars Kļaviņš. Šī stāsta beigas bija tik trakas, ka raksts „Kāpēc visa Liepāja grib nosist skandalozo šovmeni Ivaru Kļaviņu?” ir topa 10. vietā.

Toreiz Liepājā puisis gan no klopes izspruka, bet interesanti, ka dažas dienas vēlāk Ivaru Kļaviņu tomēr piekāva. Un raksts „Skandalozo šovmeni Kļaviņu tomēr piekauj. Sitēji bijuši policisti?” ir 22. populārākais portāla kasjauns.lv slavenību sadaļā.

Rakstu  „Kāpēc visa Liepāja grib nosist skandalozo šovmeni Ivaru Kļaviņu?” lasiet šeit: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/68679/kapec-visa-liepaja-grib-nosist-skandalozo-sovmeni-ivaru-klavinu Rakstu „Skandalozo šovmeni Kļaviņu tomēr piekauj. Sitēji bijuši policisti?” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/68999/skandalozo-sovmeni-klavinu-tomer-piekauj-siteji-bijusi-policisti

Anmary gaitas Eirovīzijā

Paši skatītāji izvēlējās, ka Latviju 2012. gada Eirovīzijā pārstāvēs dziedātāja Anmary, paši skatītāji pēc tam bija neizpratnē par Eirovīzijā redzēto. Dziesma jau bija laba, izpildījums - lielisks, bet, kā tas viss izskatījās TV ekrānos... Latvija Eirovīzijas finālā neiekļuva, toties saņēma kritiskas pilnus komentārus no konkursa skatītājiem ārzemēs. Un raksts: „Ārzemēs skarbi komentāri par Anmary un Latviju” ir topa 9. vietā.

Rakstu „Ārzemēs skarbi komentāri par Anmary un Latviju” lasiet šeit: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/82158/arzemes-skarbi-komentari-par-anmary-un-latviju

Šova saldais pārītis Berezina un Pujāts te apprecas, te šķiras

Kad pilnā sparā gāja šovs „OKartes skatuve”, tajā izveidojās kāds jauks mīlas pārītis – Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts. Viņi gan mīlējās, gan ķīvējās, bet vienu dienu pārītis šovā pat pamanījās apprecēties. Protams, ne jau pa īstam, bet gan improvizētā kāzu ceremonijā, taču šī vēsts ir topa 8. vietā. Tomēr viņu attiecībām nebija ilgs mūžs -  Berezina un Pujāts jau pamanījušies izšķirties.

Rakstu „Apprecējies šova saldais pārītis Berezina un Pujāts” lasiet šeit: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/71658/apprecejies-sova-saldais-paritis-berezina-un-pujats

Modele, kura negrib fotografēties „Playboy”

Futbolista Krištianu Ronaldu draudzene, krievu modele Irina Šaika ir viena no pieprasītākajām apakšveļas un peldkostīmu modelēm pasaulē. Viņa fotosesijās pozējusi arī „topless”, taču fotografēties kaila vīriešu žurnālam „Playboy” modele atteicās, sakot, ka nekad nepiekritīšot pozēt kādam lētam izdevumam. Un raksts „Meitene, kas atteicās fotografēties Playboy, jo viņa nav tik lēta” ar daudzām, krāšņām fotogalerijām ir gada 5. skatītākais!

Rakstu „Meitene, kas atteicās fotografēties Playboy, jo viņa nav tik lēta. FOTO” lasi šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/69185/meitene-kas-atteicas-fotografeties-playboy-jo-vina-nav-tik-leta-foto

Vājprāts talantu šovā

Tas, kas notika naktī no 10. uz 11. martu šova „OKartes skatuve” dzīvoklī, bija kas pilnībā sireāls, un daudzi šova skatītāji bija neizpratnē par notiekošo – jaunie talanti bija sarīkojuši vērienīgu ballīti ar vētrainu iedzeršanu, kas beigusies it kā pat ar vēnu griešanu. Kā viss notika patiesībā, vēl šobrīd miglā tīts (paši notikuma vaininieki gluži saprotamu iemeslu dēļ to nakti atceras ar grūtībām), bet raksts „Pārdzērušies šova dalībnieki trako, pievemj dušas un greizsirdībā griež vēnas?” ir topa 4. vietā.

„Pārdzērušies šova dalībnieki trako, pievemj dušas un greizsirdībā griež vēnas?” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/74962/pardzerusies-sova-dalibnieki-trako-pievemj-dusas-un-greizsirdiba-griez-venas

Pelnrušķīte un viņas greizsirdības scēnas

Aizvadītajā gadā notika vēl viens šovs, un arī tas neiztika bez skandāla. Izrādās, ka īsi pēc tam, kad Kristīne Teilāne tika kronēta par šova „Pelnrušķīte” uzvarētāju, viņa bija iesaistīta kādā lielā tracī. Proti, Kristīnei kļuvis zināms, ka viņas toreizējais draugs dzīvojot dubultu dzīvi un ka viņam ir vēl vienas attiecības. Skaidrošanās ar otru sievieti beigusies ne tikai ar asu vārdu apmaiņu, bet lietā iesaistīta pat policija. Savukārt raksts „Skandāls! Pelnrušķīte pēc šova ielauzusies svešā mājā un draudējusi nogalināt?” ir lasītāko ziņu pirmajā trijniekā.

Rakstu „Skandāls! Pelnrušķīte pēc šova ielauzusies svešā mājā un draudējusi nogalināt?” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/78211/skandals-pelnruskite-pec-sova-ielauzusies-svesa-maja-un-draudejusi-nogalinat

Daņiļēvičs pazemo pasaules čempionu!

Pavasarī notika arī TV šovs „Latvijas zelta talanti”. Un arī tas iegājis vēsturē ar kādu skandālu. Vienā no raidījumiem uzstājās tolaik vēl 14 gadus vecais Krišjānis Bite no Skrundas novada Rudbāržiem. Viņš izpildīja līnijdejas, taču par savu pārāk sievišķīgo dejas stilu izpelnījās pamatīgu kritiku no šova žūrijas pārstāvja, horeogrāfa Agra Daņiļēviča, kurš izteicās, ka zēns ir pārāk sievišķīgs, ar izgāztu vēderu un dejo sazin’ kādu „rasolu”, bet ne līnijdejas Un par šiem vārdiem šokēti bija ne vien deju pasniedzēji un līnijdeju cienītāji, bet arī raidījuma skatītāji, norādīdami, ka Daņiļēvičs ar nekorektajiem izteikumiem pazemojis bērnu. Raksts „Krišjāņa skolotāja šokā: Daņiļēvičs pazemo pasaules čempionu!” ir 2012. gada otrs lasītākais.

Rakstu „Krišjāņa skolotāja šokā: Daņiļēvičs pazemo pasaules čempionu!” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/71632/krisjana-skolotaja-soka-danilevics-pazemo-pasaules-cempionu

Kombuļu Ineses izģērbšanās kāre

Par ko tādu šokā bija visi! Arī policija un tiesa, kas viņas rīcību traktēja par sīko huligānismu. Runa ir par Inesi Cibuļsku jeb kolorīto dziedātāju Kombuļu Inesi. Aizvadītā gada vasarā viņā, filmējoties ne mazāk pretrunīgā mūziķa Sanda Kiopa videoklipā, pie Rīgas Olimpiskā centra izģērbās, bez kompleksiem puskaila lēkāja, dancoja un gulēja uz asfalta, neslēpjot savu rotaļīgo dabu un ķermeni. Fotoreportāža no šīs neparastās klipa filmēšanas ir 2012. gadā vislasītākais Slavenību rubrikas raksts, turklāt Kombuļu Inese ir slavenību rubrikas populārāko rakstu TOP 30 līdere, jo, piemēram, ziņa „Kombuļu Inese izģērbjas arī Valmieras klubā.VIDEO” ir 6. skatītākā, „Pie Kombuļu Ineses karstasinīgs itālis ierodas ar satiksmes autobusu” – 7. skatītākā, bet ziņa „Cūcība! Kiops uzmet Kombuļu Inesi”- ir 24. vietā topā.

Ziņu „Rīgas ielās iziet puskaila Kombuļu Inese. FOTO” lasiet šeit:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/89071/rigas-ielas-iziet-puskaila-kombulu-inese-foto

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis, BullsPress, LETA/EPA no „Izdevniecības Rīgas viļņi” arhīva