Kleitu kari. Viena seksīga kleita, piecas dažādas slavenības. FOTO
Viena kleita, piecas slavenības. No kreisās: Natalja Poļevščikova (27), Alīsija Vikandere (23), Kima Kardašjana (32), Tamāra Eklestone (28) un Žozefīne de La Boma (28).
Slavenības
2013. gada 13. janvāris, 05:35

Kleitu kari. Viena seksīga kleita, piecas dažādas slavenības. FOTO

Jauns.lv

Krievu supermodele, mazpazīstama zviedru aktrise, kāda franču aktrise, amerikāņu sabiedrības lauvene un F-1 bosa meita. Viņas visas, izejot uz sarkanā paklāja, bija izvēlējušās vienu un to pašu 3000 eiro vērto, zaļu samta kleitu no „Gucci” 2012. gada rudens kolekcijai.

Reti tā gadās, ka prezentācijās sabiedrības dāmas pamanās gozēties tai pašā kleitā, kādā uz sarkanā paklāja jau iznākusi kāda no slavenībām. Taču ar šo kleitu, kas valkātāju padara īpaši seksīgu, 2012. gadā notika citādāk. Pirmā „Gucci” samta meistardarbu atrādīja krievu supermodele Natalja Poļevščikova (pazīstama kā Nataša Poli) 2012. gada maijā Kannu kinofestivālā, filmas „Reiz Amerikā” īpašajā seansā. Viņa kleitai bija pieskaņojusi „Gucci” „Ophelie” sandales (~ 1200 eiro), bet īpašais grims, kas izcēla acis, un „de Grisogono” rotas īpaši papildināja modeles lielisko koptēlu.

Šādā kleitā 4. septembrī uz Ļeva Tolstoja romāna „Anna Kareņina” jaunākās ekranizācijas prezentāciju Londonā ieradās kņazienes Oboļenskas lomas attēlotāja, zviedru aktrise Alīsija Vikandere. Viņa pie kleitas bija pieskaņojusi melnas kurpes ar atklātu purngalu un melnu clutch stila somiņu.

Savukārt dažas nedēļas vēlāk – 25. septembrī – kāda alkohola zīmola prezentācijā Santmonikā zaļās samta kleitas saīsināto versiju bija uzvilkusi sabiedrības lauvene Kima Kardašjana, kurai kājās bija 2500 eiro vērtās Toma Forda dizainētās zeltītās kurpes. Bet jau 23. oktobrī „Gucci” kleitā gozējās „Pirmās Formulas” bosa Bernija Eklestona meita Tamāra Eklestone. Daiļā auguma īpašniece tāda parādījās jaunās Bonda filmas „Operācija Skyfall” vispasaules prezentācijā Londonā. Viņa kleitai bija pieskaņojusi melnas kurpes un 1100 eiro vērtu „Bottega Veneta” clutch somiņu. Visbeidzot 2012. gada 4. decembrī kādas filmas pirmizrādē Londonā „Gucci” kleitā pozēja franču aktrise un modele Žozefīna de La Boma.

Tātad – kurai no šīm dāmām seksīgā kleita piestāv vislabāk? Jāatzīst, ka aktrisēm Alīsijai Vikanderei un Žozefīnei de La Bomai tā izskatās kā mājas halāts, arī frizūra un grims dāmām izvēlēts ne visai veiksmīgi. Savukārt Kima Kardašjana un Tamāra Eklestone mazliet pārcentušās – viņas šajā kleitā izskatās pārāk vulgāri. Turklāt Kimas gadījumā kleita izceļ viņas trūkumus – īso kaklu un masīvos gurnus. Pie tam prese pamanīja, ka prezentācijas laikā Kimai šī kleita juka ārā pa visām vīlēm un dāmas menedžeri to šuva tieši uz viņas auguma... Bet acīmredzami, ka šo kleitu vislabāk spēja iznest krievu supermodele Natalja Poļevščikova!

 Kasjauns.lv/Foto: BullsPress