Ufo radio rīta programmā nomaina smuka jaunkundze
Radio SWH rīta programmā „Andra Freidenfelda Rīta Svīta” turpmāk saimniekos Fredis (centrā), Zane Stocka un no mājām viņiem ar padomiem un dažādiem jaunumiem pieslēgsies Andris Zeibots.
Slavenības
2013. gada 1. februāris, 20:31

Ufo radio rīta programmā nomaina smuka jaunkundze

Jauns.lv

Jau pirmdien ēterā sāks skanēt radio SWH jaunā rīta programma „Andra Freidenfelda Rīta Svīta”, kurā bez jau ierastā joku plēsēja Freda varēs dzirdēt arī debitantes radio jomā, dīdžeja un aktrises Zanes Stockas balsi.

Šo ceturtdien tika apbērēts vairāk nekā 16 gadus ēterā skanējušais raidījums „Bē Bē Brokastis”, ar kuru modās un pirmās darba stundas kopā pavadīja liela daļa Latvijas iedzīvotāju. To vadīja slavenais jokdaris Kaspars Upacieris (Ufo) un Andris Freidenfelds (Fredis). Ufo nolēmis mest mieru radio būšanai un, iespējams, pievērsīšoties savam biznesam, bet Fredis gan bez radio, kā pats saka, dzīvot nemaz īsti nevarot. Tamdēļ turpinās vadīt radio SWH rīta programmu.

Pāris dienas pirms jaunā raidījuma „Andra Freidenfelda Rīta Svīta” ētera radio vadība atzinās, kas un kā būs dzirdams pirmdienas rītā. Par Freda kolēģi pēc atlases izvēlēta izskatīgā un gados jaunā Zane Stocka. Kā atzīst Zane, viņa ir izglītojusies komunikāciju zinībās un jau no bērnības aktīvi sekojusi mūzikas un mākslas lietām. Viņa joprojām aktīvi darbojas kā dīdžejs un skatāma arī vairākās „Teātra Observatorijas” izrādēs, piemēram, „Lidojums”, „Zālmana pēdējā mīla”, „Ilgu tramvajs”. Viņa gan uzreiz noliedza, ka uz skatuves vai aizkulisēs būtu skūpstījusies ar zināmāko šā teātra aktieri Andri Buli. „Jau no bērnības esmu sapņojusi strādāt radio. Tagad, pateicoties apstākļu sakritībai es to varēšu darīt. Un solu tam atdoties... pilnībā atdoties,” saka Zane.

Kā noskaidroja Kasjauns.lv, saturiskajā ziņā „Andra Freidenfelda Rīta Svīta” no ierastajām „Bē Bē Brokastīm” neko diži daudz neatšķirsies. Tāpat būs dažādi konkursi, joki, sekošana Latvijā un pasaulē notiekošajam, uzmundrinoši raidījumi. Tikvien, ka tagad radio ēterā būs dzirdama arī sieviešu balss, ar kādām radio SWH līdz šim nav diez ko lutinājis. Joprojām rīta programmā Pans Kleksis turpinās analizēt politisko eliti, tās izdarības un arī oligarhus. Bet būs arī kādi jaunumi. Piemēram, plānots iestudēt radio lugu „Mudīgā vāvere”, kurā piedalīsies sabiedrībā zināmi ļaudis.


Kasjauns.lv/ Foto Mārtiņš Ziders