58 gadus vecā Šārona Stouna pludmalē izskatās kā jauna meitene. FOTO
Aktrise Šārona Stouna Malibu pludmalē piedalījās savas jaunākās filmas „A Little Something For Your Birthday” uzņemšanā.
Slavenības
2016. gada 20. oktobris, 05:35

58 gadus vecā Šārona Stouna pludmalē izskatās kā jauna meitene. FOTO

Jauns.lv

Grūti noticēt, ka Holivudas aktrisei Šāronai Stounai jau pavisam drīz būs sešdesmit! Viņa aizvien izskatās apskaužami labi. Nesen aktrise manīta Malibu pludmalē spēlējam volejbolu.

Aktrise Šārona Stouna, kura popularitāti iemantoja 1992. gadā, pateicoties filmai „Pamatinstinkts”, savu šarmu un seksapīlu nav zaudējusi arī pēc 24 gadiem. Aktrise nesen manīta Malibu pludmalē, spēlējam volejbolu sarkanos mini šortiņos un peldkostīma krūšturī. Gaišās matu cirtas viņa bija sapinusi meitenīgā bizē.

Malibu pludmalē, kur redzēta Stouna, norisinājās aktrises jaunākās filmas „A Little Something For Your Birthday” uzņemšana.

2001. gadā Šārona Stouna gandrīz zaudēja dzīvību. Viņa piedzīvoja asinsvadu plīsumu smadzenēs jeb hemorāģisko insultu. Daži labsirdīgi joko, ka varbūt pēc pārciestās smagās slimības viņas novecošanas process mainījis virzienu.

„Man bija sajūta, ka nomiru,” atceras aktrise. „Virs sevis redzēju baltas gaismas virpuli – tas ir tam pierādījums! Es it kā iegāju šajā brīnišķajā, spilgti baltajā gaismas kūlī. Bija sajūta, ka pilnībā izmainītos mans DNS. Es sāku redzēt un satikt dažus no saviem draugiem... cilvēkus, kuri man bija ļoti, ļoti dārgi [ bet viņi bija jau miruši]. Tas patiešām bija īsts ceļojums šeit un tālāk,” izdevumam „Closer Weekly” pastāstījusi aktrise.

„Taču tas viss notika ļoti ātri – zibenīgi! Un pēkšņi es atkal biju atpakaļ. Atkal biju savā ķermenī. Pieredzētais tik ļoti iespaidoja manu dzīvi, ka tā nekad vairs nebūs tāda kā iepriekš.”

Pēc pārciestās slimības aktrisei divus nākamos gadus nācās no jauna mācīties staigāt un runāt.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press