"Instrumenti" novembrī organizēs sava otrā studijas albuma prezentācijas koncertu
Grupas "Instrumenti" jaunajā albumā "Procrastination" ir iekļautas 11 jaunas dziesmas.
Slavenības
2013. gada 21. maijā, 16:27

"Instrumenti" novembrī organizēs sava otrā studijas albuma prezentācijas koncertu

Jauns.lv

Laižot klajā savu otro studijas albumu "Procrastination", grupa "Instrumenti" draugu un īpašo viesu vidū šovakar rīkos tā prezentācijas pasākumu, bet plašākam klausītāju lokam albuma prezentācijas koncerts tiks rīkots novembrī.

"Instrumenti" novembrī organizēs sava otrā studija...

Albuma "Procrastination" prezentācijas koncerts notiks 21.novembrī "Palladium" koncertzālē un biļetes uz to var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, aģentūru LETA informēja grupas pārstāvji.

Šī vakara koncertā grupa pulcēs savus draugus, īpašos viesus, kā arī pāris simtus "Instrumenti" mūzikas cienītāju, kuri bija starp vairākiem tūkstošiem cilvēku, kas grupas mājaslapā pieteikušies ielūgumiem uz albuma atklāšanas svētkiem. Tiem, kuri uz pasākumu netiek, ekskluzīvu tiešraides translāciju no "Palladium" nodrošinās "Radio SWH" no plkst.18.30.

Grupas jaunajā albumā "Procrastination" ir iekļautas 11 jaunas dziesmas. Visas dziesmas tapušas Rīgā, grupas studijā "Tru Music Studio", cieši sadarbojoties ar Gati Zaķi, kurš piedalījies albuma tapšanā gan kā dziesmu līdzautors, gan arī producents.

Jaunā albuma tituldziesmas "Procrastination" līdzautors ir pianists Vestards Šimkus.

Jaunā albuma pirmais singls "Don’t Hold Onto Me" kopā ar video tika prezentēts marta vidū. Videoklipa režisors ir Uģis Olte, bet ar otro albuma singlu un video "Heartcore" grupa savus klausītājus iepazīstināja aprīļa beigās. "Heartcore" video klipa autors ir Indriķis Ģelzis.

Albuma "Procrastination" māksliniecisko noformējumu veidojis Reinis Pētersons.

Instrumenti jaunā singla videoklipa prezentācija

Instrumenti jaunā singla videoklipa prezentācija

Mūziķi labprāt sniedza autogrāfus un bildējās ar apmeklētajiem.

Kalnciema ielā demonstrē grupas „Instrumenti” koncertu


LETA/Foto: Mārtiņš Ziders