Kristina Agilera, kas atkal pieņēmusies svarā, parāda meitu. FOTO
Dziedātāja Kristina Agilera ar ģimeni – dzīvesbiedru Metjū Ratleru, meitu Sammeru un dēlu Maksu – dodas pēc ķirbīšiem uz vietējo fermeru tirgu.
Slavenības
2016. gada 29. oktobris, 13:51

Kristina Agilera, kas atkal pieņēmusies svarā, parāda meitu. FOTO

Jauns.lv

Ģērbusies melnos legingos, brīvā topiņā, džinsa kreklā un ar beisbola cepurīti galvā popzvaigzne Kristina Agilera (35) apmeklēja tradicionālo fermeru tirdziņu, kurā kopā ar ģimeni izskatīja ķirbīšus gaidāmajam Helovīnam.

Uz ķirbju tirdziņu Kristina Agilera bija devusies kopā ar savu saderināto Metjū Ratleru (31) un abiem bērniem – meitu Sammeru Reinu (2) un dēlu Maksu Lironu (8), kurš pasaulē nācis viņas pirmajā laulībā ar mūzikas producentu Džordanu Bretmenu.

Nevarēja nepamanīt, ka agrāk tik slaidā dziedātāja atkal pieņēmusies svarā. Kristinai jau agrāk bija problēmas ar svaru. Agrāk izteikti kārnā dziedātāja pirms četriem gadiem ievērojami pieņēmās miesās. Intervijās viņa taisnojās, ka apaļīga sev patīkot labāk, un arī draugs dievinot formīgas auguma aprises, turklāt kuplums miesās viņai esot dabas dots, bet tievums bijis mūzikas industrijas bosu uzspiesta lieta. Taču jau gadu vēlāk Agilera atkal bija atguvusi agrāko slaidumu. Lai gan viņa šerpi deva pretī visiem, kas izteicās negatīvi par viņas pieņemšanos svarā, baumo, ka šova „The Voice” veidotāji devuši nepārprotamu mājienu, ka dziedātājai tomēr jānokrītas svarā, ko viņa arī izdarīja. Tā atkal bija kārnā Kristina, kā savas karjeras pirmsākumos.

Kopš Agilera vairs nav saistīta ar šo TV projektu, viņas auguma aprises atkal mainījušās uz formīgākām.

Kristina Agilera un Metjū Ratlers iepazinās 2010. gadā, kad viņas atveidoja galveno lomu mūziklā „Burlesque”. 2014. gada februārī pāris saderinājās un viņu kopīgais bērns – meita Sammera – pasaulē nāca jau tā paša gada augustā. Kāzu datumu gan pāris aizvien vēl nav izvēlējies...

Ar pirmo vīru Džordanu Bretmenu Kristina apprecējās 2005. gadā. Viņi izšķīrās 2010. gadā, bet juridiski laulība šķirta 2011. gadā.

     

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press