Vai atpazināt? Tā nav jauna divdesmitgadniece, bet kino leģenda Šārona Stouna. FOTO
Starojošā kinodīva Šārona Stouna (58) nedaudz atgādina par sevi daudz jaunāko kolēģi Reičelu Makadamsu (37).
Slavenības
2016. gada 31. oktobris, 05:19

Vai atpazināt? Tā nav jauna divdesmitgadniece, bet kino leģenda Šārona Stouna. FOTO

Jauns.lv

Holivudas dīva Šārona Stouna (58) manīta Losandželosas ielās iegādājamies sev krūzīti kafijas. Pirmajā brīdī smaidošajā blondīnē pat bija grūti atpazīt leģendāro aktrisi. Šī jaunavīgā būtne vairāk līdzinājās aktrisei Reičelai Makadamsai.

Tā vien šķiet, ka aktrisei Šāronu Stounu piemeklējis Bendžamina Batona liktenis. Viņš laika gaitā palika aizvien jaunāks un jaunāks. Šārona jau pēc diviem gadiem atzīmēs apaļu jubileju – 60, ko, protams, grūti pateikt, raugoties uz šo aktrisi.

Lai gan Stouna priecājas, ka par spīti solīdajiem gadiem viņu joprojām uzskata par sekssimbolu, aktrise mūžīgam skaistumam netic. „Ja cilvēki vēlas mani uzskatīt par sekssimbolu, lai viņi turpina tā darīt. Man tas patīk!” teic aktrise. „Kura sieviete gan negribētu justies kā sekssimbols, pārkāpjot 50 gadu slieksni?”

Stouna uzsver, ka necenšas cīnīties ar novecošanu. „Es nedomāju, ka pastāv mūžīgs skaistums. Tā ir tikai skanīga frāze. Manuprāt, tas ir absurdi,” viņa uzskata.

2001. gadā Šārona Stouna gandrīz zaudēja dzīvību. Viņa piedzīvoja asinsvadu plīsumu smadzenēs jeb hemorāģisko insultu. Daži labsirdīgi joko, ka varbūt pēc pārciestās smagās slimības viņas novecošanas process mainījis virzienu.

„Man bija sajūta, ka nomiru,” atceras aktrise. „Virs sevis redzēju baltas gaismas virpuli – tas ir tam pierādījums! Es it kā iegāju šajā brīnišķajā, spilgti baltajā gaismas kūlī. Bija sajūta, ka pilnībā izmainītos mans DNS. Es sāku redzēt un satikt dažus no saviem draugiem... cilvēkus, kuri man bija ļoti, ļoti dārgi [ bet viņi bija jau miruši]. Tas patiešām bija īsts ceļojums šeit un tālāk,” izdevumam „Closer Weekly” pastāstījusi aktrise.

„Taču tas viss notika ļoti ātri – zibenīgi! Un pēkšņi es atkal biju atpakaļ. Atkal biju savā ķermenī. Pieredzētais tik ļoti iespaidoja manu dzīvi, ka tā nekad vairs nebūs tāda kā iepriekš.”

Pēc pārciestās slimības aktrisei divus nākamos gadus nācās no jauna mācīties staigāt un runāt.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press