Džimijs Falons iet uz darbu svītrainās zeķītēs. FOTO
Komiķis Džimijs Falons ikdienā iecienījis svītrainas zeķītes, ko darinājuši tādi zīmoli kā „Corgi” un „J.Crew”. Taču, filmējot TV šovu, viņš izvēlas klasiskas zeķes no „Pantherella” un „Falke” kolekcijām.
Slavenības
2016. gada 31. oktobris, 09:51

Džimijs Falons iet uz darbu svītrainās zeķītēs. FOTO

Jauns.lv

Jokupēteris Džimijs Falons (42) uz darbu devies kurpēs aujot kājas, kas tērptas svītrainās zeķēs kā jūrnieka krekls.

Amerikāņu šova „The Tonight Show” vadītājs un komiķis Džimijs Falons pirms dažiem gadiem ierindots labāk ģērbto TV šovu vadītāju skaitā, līdzās Džimijam Kimmelam un Setam Meijersam. Falons vienmēr darbā ierodas nevainojami piegrieztos uzvalkos, kas „der kā uzlieti”.

„Mums patīk vīrieši baltā kreklā ar šauru apkaklīti, kas izvēlas arī šauru kaklasaiti. Arī žaketes atloki ir šauri un uzvalks labi pieguļ augumam. Tas piešķir jauneklīgāku kopskatu,” reiz intervijā norādījis Džimija Falona stilists Braiens Kouts.

„Viņa izskats ir moderns. Viņš neizvēlas kaut ko skolas zēna stilā vai eiropeisku,” šovmeņa stilu analizē vīriešu žurnāla „GQ” veidotāji. „Viņš ir moderns maestro, laba drēbnieka šūdinātās drānās.”

Falona iecienītākie dizaineri ir „Saint Laurent”, „Lanvin”, „Ralph Lauren” un „Gucci”. TV šova vadītāja garderobē esot aptuveni 15 līdz 20 uzvalku.

„Kurpes mēs cenšamies izvēlēties šauras un ar garenu purngalu,” apliecina Falona stilists Braiens Kouts, norādot, ka šovmeņa iecienītākie ir „Tom Ford” un „Ralph Lauren” apavi. Brīvākā laikā Džimijs Falons iecienījis svītrainas zeķītes, ko darinājuši tādi zīmoli kā „Corgi” un „J.Crew”, taču, filmējot TV pārraides, viņš izvēlas klasiskas zeķes no „Pantherella” un „Falke” kolekcijām.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press