Ko tu domā par vasaras karstāko seriālu "Viņas melo labāk"?
Seriāla "Viņas melo labāk" varoņi - Andris Bulis (no kreisās), Alise Polačenko, Evija Skulte, Karīna Tatarinova, Inita Dzelme un Lauris Dzelzītis.
Slavenības
2013. gada 2. jūlijs, 14:33

Ko tu domā par vasaras karstāko seriālu "Viņas melo labāk"?

Jauns.lv

No šīs nedēļas sākuma TV3 skatītāju vērtējumam tiek nodots vasaras karstākais seriāls „Viņas melo labāk”. Kaislības, flirti, intrigas un meli – to visu izspēlē iemīļotie aktieri. Ko tu domā par šo seriālu?

TV3 seriāls „Viņas melo labāk” ir stāsts par četrām sievietēm, kuras alkst pēc patiesas mīlestības, taču realitātē nenotiek kā pasakā – noslēpumi, intrigas, drāma, meli un nodevība stāsies viņu ceļā ik uz soļa. Seriālā piedalās lielisks aktieru sastāvs. Jau pirmajā sērijā skatītājus pārsteidza spraigs sižets – galvenā varone Marta ar savu mīļāko Daini cieta autoavārijā, mīļākais nonāca slimnīcā, pamostoties sauc Martas vārdu, bet to dzird ne vien viņa sieva un Marta, bet arī Martas vīrs... Pārsteigumi solās būt katrā seriāla sērijā, darba dienu vakaros kanālā TV3.

Kasjauns.lv apkopo, ko par seriālu saka paši aktieri, kāds ir viņu raksturojums, un ko varam gaidīt no pikantā seriāla.

Evija Skulte - intrigante Marta

Kristīnes darba kolēģi, intrigas alkstošo Martu seriālā „Viņas melo labāk” atveidos aktrise Evija Skulte. Viņa raksturo sev uzticēto tēlu: „Marta ir enerģijas pārpilna un radoša sieviete. Viņai kā sievišķīgai būtnei patīk skaistas lietas, nauda un bauda. Ar vīru Marta ir kopā jau kopš studiju gadiem un viņš ir kļuvis par privātīpašumu, kuru viņa nevienam neatdos. Tā kā viņa nesaņem pietiekami daudz uzmanības, tad meklē piedzīvojumus ar citiem vīriešiem. Lai tiktu sveikā cauri, ir lieliska izeja – melošana. Tā kā Martai ir asa reakcija un laba izdoma – melot viņai padodas ļoti labi. Viņai ir lieliskas darba kolēģes, kuras nemitīgi piesedz un izglābj. Martai ir nepieciešamas asas izjūtas, dzīves baudīšana un azarts. Tas ir Martai kā gaiss. Vienmuļa dzīve nav Martai pieņemama. Nemēģiniet ar Martu strīdēties, jo vienalga vienmēr taisnība būs viņas pusē!”

Inita Dzelme – kaislīgā Kristīne

Dailes teātra aktrise Inita Dzelme atzīst, ka seriālā spēlēs lielu koķeti Kristīni, kāda pati pēc rakstura nebūt nav. „Bliežu uz visiem 100 procentiem, jo dzīvē es tāda neatļaujos būt. Tāpat ir ar ironiju – dzīvē mēģinu to apslāpēt, bet seriālā „eju uz maksimumu”. Kristīne ir brīnišķīga, forša sieviete, un viņa ir viena, brīva un jūtas pašpietiekama. Viņa uzskata – ja mīlestība būs, tad tā atradīsies, arī man tā reiz dzīvē bija!”

Interesanti, ka ir vēl viena un ļoti pamanāma nianse, par kuru Initas sakarā var teikt – dzīvē viņa tāda nav. Un tā ir rudā matu krāsa! Pati aktrise to atklājusi pirms pāris gadiem intervijā žurnālam „Patiesā Dzīve”. „Atšķirībā no savas māsas neesmu dabīgi ruda. Matus nokrāsoju pirms četriem gadiem, kad veidojām diplomdarba izrādi „Idiots, pēdējā nakts.” No dabas esmu latviešu pelēkā. It kā pati apzinājos – baigi pelēkā, kaut ko varētu mainīt, bet nebija drosmes. Biju rāma un pieticīga. Tā vien šķiet, ka līdz ar rudajiem matiem pati no jauna piedzimu. Tagad šķiet, ka visu mūžu esmu bijusi rižiks.”

Lauris Dzelzītis – Arvis, bandīta Māra labā roka

Arvis ir naivs, padodas Māra ietekmei, taču ar labu sirdi. Atšķirībā no Māra, viņš cīnās par taisnību. Savu un draugu interešu vārdā Arvis var iet līdz galam un spert radikālus soļus, lai panāktu savu. Pašpietiekams, impulsīvs. Impulsivitates rezultātā, dažādās dzīves situācijās rada neadekvātu rīcību.

Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis seriālu pieredzi jau guvis, filmējoties „Ēnu spēlēs” un „Neprāta cenā”. „Man ar atveidoto tēlu atšķiras darbības sfēras, pēc rakstura viņš ir tāds radikālāks, rīcības cilvēks. Visu dara uzreiz, daudz nedomājot. Dzīvē es daudz šaubos, jo var būt visādi varianti,” atzīstas Dzelzītis.

Karīna Tatarinova – biznesa dāma Margarita

Līdz ar jauno seriālu pie TV skatītājiem atgriezīsies aktrise Karīna Tatarinova Margaritas lomā. Viņa ir lieliska organizatore un harizmātiska vadītāja, kurai patīk trakas idejas. Margarita ir pilnībā darbā un biznesā. Jūtas… Tas ir viņas Ahileja papēdis – neparedzamas un nepārredzamas zonas. Mīlestība... Margarita uzskrien virsū tieši tam, no kā bēg.

Karīna iepriekš ir filmējusies seriālā „Likteņa līdumnieki”. Viņa stāsta, ka atšķirībā no savas varones Margaritas dzīvē nav tik lietišķa dāma. „Esmu ļoti emocionāls un impulsīvs cilvēks, kāda šī Margarita pilnīgi noteikti nav. Varbūt vēlāk būs, to es nezinu, bet cilvēks ir kosmoss, visu var izdarīt tāpat kā viņa.”

Alise Polačenko – naiva provinces meitene Jolanta

Jauna skaistule Jolanta no provinces ierodas Rīgā. Viņa ir jauna, naiva un skaista, bet dzīvē ļoti nepieredzējusi. Viņu apbur naudas spēks, tāpēc meitene iemīlas veiksminiekā un avantūristā Mārī. Jolanta sāk spēlēt pašu bīstamāko spēli savā dzīvē.

Lai arī jaunā aktrise Alise Polačenko nupat kā pabeigusi dramatisko teātru aktieru studijas Latvijas Kultūras akadēmijā, viņa jau zināma seriāla „Eņģeļu māja” skatītājiem. Par savu līdzību ar jauno varoni Alise Polačenko saka: „Ar seriāla Jolantu man ir lielas atšķirības. Es nāku no Rīgas, bet Jolanta – no laukiem. Viņa ir bargās dzīves nepieredzējušākā, līdz ar to arī naivākā, vairāk uzticas cilvēkiem un ir atvērta visam jaunajam. Es pārdzīvoju un sekoju līdzi, kur vēl viņa iekulsies un uz kādiem āķiem uzkritīs... Dzīvē esmu sabiedriska un aktīva.”

Arnis Līcītis – Margaritas tēvs Silvestrs

Cilvēks, kurš izvēlējies dzīvot savu dzīvi tieši tā. Tikai tā viņš redz iespēju uz šīs pasaules pastāvēt. TĒVS. Visvairāk viņam rūp sava meita un tas, lai viņa sakārto savu dzīvi.

Andris Bulis – uzņēmējs un „netīro” darījumu plānotājs Māris

Viņš ir cilvēks hameleona ādā – viltīgs, atjautīgs un neapturams, kad vēlas sasniegt savu mērķi. Māra pieglaimīgais smaids ne vienu vien apved ap stūri. Viņam patīk labklājība. Nauda un sievietes viņu mīl.

Juris Hiršs – Martas vīrs

Jānis pēc profesijas ir dakteris. Viņš atrodas tajā dzīves posmā, kad sāk pamatīgāk aizdomāties par morālām vērtībām. Atšķirībā no sievas Jānim dzīvē notiek viena pirmā reize, kad sanāk krāpt sievu, bet tas ir vairāk kā negadījums, kuru viņš iekšēji ļoti pārdzīvo. Pēc šī negadījuma Jānis saprot, ka izklaidējošā dzīve viņam sniedz vairāk nepatikšanu un sirdsapziņas pārmetumu nekā baudu, jo šādam negadījumam seko meli un neskaitāmi pārpratumi. Jānis ir stiprs cilvēks, jo nožēlo savas kļūdas un atzīst tās.

TV3 seriāls „Viņas melo labāk” 1. sērija


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, Anete Janševica