Siltie vasaras vakari Kino Splendid Palace
2013. gada 8. jūlijs, 23:05

Siltie vasaras vakari Kino Splendid Palace

Jauns.lv

No 8.jūlija patīkams pārsteigums apmeklētājus gaida kinoteātra Jaunajā zālē, kas šovasar pārtapusi lielā, mājīgā viesistabā, aicinot nepiespiestā gaisotnē ik vakaru noskatīties kādu no skaistākajām aizvadīto gadu kinofilmām par mīlestību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Krēslus zālē nomainījuši ērti dīvāni un sofas, interjeru papildina latviešu dizaina zīmola Mammalampa darinātās stāvlampas. Tā ir iespēja baudīt iemīļotu kino pirms gandrīz gadsimta celtajā kinoteātra ēkā pavisam jaunā, vēl nebijušā atmosfērā!

Silto vasaras vakaru izlasē iekļautas gan sirsnīgas un humorpilnas komēdijas par mīlestību, gan smeldzīgi skaistas melodrāmas un dziļi, mūžam aktuāli attiecību stāsti.

Pirmdienas, 8.jūlija vakarā pl.18.30 "Blue Valentine" - romantiska drāma, kurai nosaukumu devusi saldsērīgā Toma Veita dziesma. Tas ir stāsts par atrastu un zaudētu mīlestību, mijoties pagātnes un tagadnes mirkļiem. Kavējoties atmiņās par romantiskākajiem brīžiem, Dīns un Sindija mēģina saglābt savu brūkošo laulību. Galvenās lomas šajā atklātajā un godīgajā attiecību stāstā atveido Raiens Goslings un Mišela Viljamsa, kas par šo lomu tika nominēta "Oskaram".

9.jūlijā - "Spožā zvaigzne", jutekliskums un trauslums, kas raksturīgs austrāliešu režisorei Džeinai Kempionei, iegūlis izcilā formā par 19.gadsimta britu dzejnieku un viņa mīļoto.

10.jūlijā jaunlaiku kino šedevrs par mīlestību līdz nāvei "Mīlestība". Leģendārie franču aktieri, astoņdesmitgadnieki Emanuela Riva un Žans Luijs Trentinjans satriecoši savā jūtu dzīvē un atklātībā uz ekrāna. Pēdējā iespēja noskatīties, jo filma uz Splendid Palace ekrāniem vairs tikai līdz augusta beigām!

11.jūlijā līdz sāpēm skaista, eksistenciāla filma par dzīvības radīšanu, ģimeni un mīlestību absolūtā šī vārda nozīmē, kas režisoram Terensam Malikam atnesa Kannu zeltu -  "Dzīvības koks". Galvenajās lomās Breds Pits un Šons Pens.

12.jūlija vakaram šarmantais Vudija Alena mīlas stāsts "Vikija, Kristīna, Barselona". Vieglprātīgais stāsts par mīlas sakariem viena atvaļinājuma garumā dzirkstī kā šampanietis, bet temperamentīgā Pelenope Krusa šajā filmā pa īstam sastapa savu Antonio Banderasu.

13.jūlijā popdīvas Madonnas režisētā romantiskā drāma "W.E. Mēs ticam mīlestībai" par britu karaļnama mīlas kaislībām. Filma, ko iespējams baudīt kā dziesmu.

14.jūlijā romantiskā komēdija "Pirms pusnakts". Džūlija Delpi un Ītens Hiuks 20 gadu laikā trešo reizi atgriežas pie attiecību stāsta, kurā nav nekā svarīgāka par Sievieti un Vīrieti. Jau ar citu attiecību pieredzi, vilšanos un ticību, ka jūtas tomēr ir dzīvas arī pusmūžā.

Kino Splendid Palace Mīlestības filmu izlase Jaunajā zālē pl.18.30 katru vakaru līdz pat augusta beigām. Katras nedēļas aktuālo repertuāru un vairāk par filmām uzziniet www.splendidpalace.lv

Silto vasaras vakaru kino seansus var arī baudīt, līdzņemot glāzi vīna vai cita atspirdzinoša dzēriena no restorāna TINTO.

Biļetes cena 3.00 lati, ar kinoteātra DRAUGA kartēm lētāk!

No 8.jūlija līdz 8.augustam kinoteātra Lielā zāle būs slēgta.

Karlīna Timofejeva, Foto: Publicitātes