Talantu šova dalībnieki beidzot atrasti. Šovs var sākties!
TV šovā „Jaunā Talantu fabrika” jau 19. augustā savu startu uz latvju mūzikas virsotnēm Dona, Jolantes Gulbes-Paškevičas un Edgara Kramiņa vadībā sāks 15 jaunieši.
Slavenības
2013. gada 31. jūlijs, 15:10

Talantu šova dalībnieki beidzot atrasti. Šovs var sākties!

Jauns.lv

Jau 19. augustā „Kanālā 2” sāksies TV šovs „Jaunā Talantu fabrika”, kurā tiks meklētas jaunās uzlecošās dziedošās zvaigznes. No 693 trim dalībniekiem atlasīti 15 ļaudis, kas Dona, Jolantas Gulbes un Edgara Kramiņa vadībā mācīsies dziedāt uz justies uz skatuves.

„Kanāla 2” šovs „Jaunā Talantu fabrika” sāksies 19. augustā, kad savā jaunajā mājvietā jeb dzīvoklī ievāksies 15 apņēmības, cerību un enerģijas pilni jaunieši. Visi dalībnieki, kas apmeklēja šova atlasi, bija noskatījuši, pie kura no trim pasniedzējiem vēlās skoloties. Pedagogiem – Jolantai Gulbei-Paškevičai, Edgaram Kramiņam un Donam – piederēja gala vārds jauniešu un savu skolnieku izvēlē. Tieši viņi trīs būs tie, kas palīdzēs šova dalībniekiem attīstīt savu talantu un piepildīt sapni par lielo skatuvi.

Dona komandas sastāvs

Aminata Savadogo ir 20 gadu jauna, mācās Latvijas Universitātē Ekonomikas un vadības fakultātē.

Elizabete Skrastiņa ir 16 gadu jauna, viņa mācās Rīgas Teikas vidusskolā 11. klasē.

Rihards Andris Bērziņš ir no Rīgas, mācās Rīgas Valsts 3. ģimnāzija un sapņo strādāt ierakstu studijā.

Mārtiņš Ābelītis ir 23 gadu vecs ventspilnieks, viņš ir iesācis studijas augstskolā „University College Nordjylland”.

Arturs Orba ir 20 gadu jauns liepājnieks un vēlas mācīties mūzikas menedžmentu

Jolantas Gulbes-Paškevičas skolnieki

Ilva Karro ir 21 gadu veca, kura savus pirmos soļus dzīvē un mūzikā spērusi Apē, bet jau piecus gadus sevi sauc par cēsnieci.

Edgars Gusts, 25 gadi, dzīvo Baltezerā. Viņš ir pabeidzis Rīgas Tehnisko universitāti un ieguvis profesionālo bakalaura grādu ceļu un tiltu būvniecībā.

Dāvis Mazurenko ir 19 gadus jauns ogrēnietis, mācās Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolā.

Guna Leščinska ir 21 gadu veca, nāk no Ludzas un šobrīd mācās par farmaceiti.

Ilze Skarbule ir no Ogres, mācās Ogres 1.vidusskolā un vēlas kļūt par mūziķi, vokālo pedagoģi.

Edgara Kramiņa jaunie talanti

Gunta Menģele ir 19 veca jauniete no Tukuma, kuras sapņu profesija ir saistīta ar mūziku.

Linda Mežore ir 21 gadu veca, nāk no Rēzeknes, studē Ekonomikas un Kultūras augstskolā un grib kļūt par pasākumu organizatori un dziedātāju.

Ieva Pauliņa dzimusi Latgalē, šobrīd pabeigusi Rīgas Hanzas vidusskolu un plāno mācīties Rīgas Tehniskajā universitātē.

Rita Riteniece ir 19 gadu jauna jūrmalniece, tikko pabeigusi vidusskolu un nepārtraukti mācās no dzīves.

Pāvels Fomkins ir 23 gadus vecs rīdzinieks, mācās RISEBA un sevi nākotnē redz tikai mūzikā.

Kanāla 2” šova mērķis ir attīstīt atrasto dalībnieku vokālas dotības un palīdzēt viņiem kļūt par jaunām, uzlecošām Latvijas zvaigznēm. Šovā uzvarētājs, protams, būs tikai viens, un viņa vārds tiks noskaidrot vienpadsmit nedēļu garā muzikālā maratonā. Gaidāmo šovu vadīs šarmants pāris – Ketija Šēnberga un radio „Star FM” ētera personība Jānis Romanovskis. Šenberga atzīstas: „Ar nepacietību jau tagad gaidu šovu! Man vienmēr ir bijis interesanti būt klāt brīdī, kad dzimst jaunas zvaigznes, jauni izpildītāji. Redzēt, kā tas viss notiek, tas ir īpašs notikums. Tas ir, kā atšķirt jaunu lappusi nošu burtnīcā, un redzēt, kas no tā visa sanāks. Esmu ļoti satraukta, bet pozitīvi priecīga par gaidāmo šovu. Turu īkšķus par visiem jaunajiem dziesmu izpildītājiem un jaunajiem komponistiem, kuri pieteikušies šovam.”

„Kanāla 2” skatītāji dalībnieku un pedagogu kopdarba rezultātu varēs novērtēt ik pirmdienas vakaru lielajā koncertā. Dienas no viena koncertu līdz nākamajam tiks aizvadīts dažādās nodarbībās, mēģinājumos un, protams, arī ikdienas sadzīves nodarbēs. Pirmā nedēļa paies iepazīstot jaunos dzīves apstākļus, savus šova biedrus, tāpat gaidāmi pirmie vokālie mēģinājumi pie profesionāliem pedagogiem. Laiks brīviem brīžiem neatliks, jo jau pēc nedēļas, 26. augusta vakarā, gaidāms pirmais „Jaunās Talantu fabrikas” koncerts, kurš būs vērojams tiešraidē „Kanālā 2” un arī TV3.

Katru pirmdienu uz lielās „Kanāla 2” skatuves visi dalībnieki pierādīs savu talantu un cīnīsies par vietu šovā. Dalībnieki ik nedēļu izpildīs dziesmas atbilstoši noteiktajai tematikai. Katrā koncertā jauniešus vērtēs četri žūrijas pārstāvji, no kuriem trīs ir šova pedagogi, un viens vērtētājs, kas no nedēļas uz nedēļu mainīsies. Tomēr bargākā žūrija būs skatītāji – jauniešu liktenis tiks atstāts viņu rokās. Dienu pēc koncerta vājākie no dalībniekiem piedalīsies izbalsošanas pasākumā, lai cīnītos par pēdējo iespēju palikt šovā.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes