Tādas sievas sev nolūkojuši "Comedy Club" zvaigznes! FOTO
Slavenības
2013. gada 12. augusts, 04:29

Tādas sievas sev nolūkojuši "Comedy Club" zvaigznes! FOTO

Jauns.lv

Jau gadiem esam pazīstami ar populārā Krievijas humora šova „Comedy Club” galvenajiem darboņiem Martirosjanu, Gavru, Galustjanu, Harlamovu un citiem. Bet, interesanti, kādas sievas viņi sev nolūkojuši?! Lūk, viņu ģimenes Jūrmalā!

Lielākā daļa „Comedy Club” rezidentu uz šova desmitgades jubilejas svinībām ieradās ar ģimenēm, atrādot publikai gan sievas, gan bērnus. Izņēmums bija tikai Aleksandrs Revva, kurš uz „Augstā humora nedēļu” neatbrauca, bet Jūrmalā pabija nedēļu agrāk, kur bija viens no „Jaunā viļņa vadītājiem”.

Martirosjans ar sievu vēlas dzīvot Latvijā

 Visbagātākais „Comedy Club” darbonis, viens no šova dibinātājiem Gariks Martirosjans (39) (žurnāls „Forbes” norāda, ka viņš pērn nopelnījis 2,8 miljonus ASV dolāru) jau vairākus gadus ir precējies ar simpātisko Žannu. Ģimenē aug divi bērni - septiņus gadus vecā meita Žasmīna un trīs gadus vecais dēls Daniels.

Martirosjans ar ģimeni jau vairākus gadus vasaru pavada vasaru Jūrmalā, taču, atšķirībā no sava kolēģa Sergeja Svetlakova, īpašumu Latvijā nav iegādājies un uzturēšanās atļauju nav saņēmis. To gan viņš grasās darīt, jo Martirosjans ar ģimeni vēlas dzīvot Latvijā ne tikai vasarās. Turklāt izrādās, ka Garika sievai Žannai vecmāmiņa bērnībā dzīvojusi Latvijā! Martirosjans neslēpj, ka, esot Latvijā viņš jūtas laimīgs, un, ja viņam piešķirs uzturēšanās atļauju, tad mācīšoties arī latviešu valodu.

Harlamovs Jūrmalā paziņo, ka kļūs par tēti

Garika (Buldoga) Harlamova (32) ģimenes dzīve atgādina ziepju operu. Kasjauns.lv jau rakstīja, ka Gariks nekādi nespēj nokārtot attiecības ar bijušo sievu Jūliju. Viņi apprecējās 2010. gadā, bet šī gada sākumā Harlamovs paziņoja, ka viņu laulība ir šķirta. Pretējās domās bija Jūlija, kura šķiršanos apsūdzēja tiesā, pieprasot no Garika 270 miljonus rubļu (teju 5 miljoni latu).

Tikmēr pats Gariks Harlamovs jau gada sākumā paziņoja, ka viņam ir attiecības ar savu kolēģi – telekanāla TNT aktrisi Kristīni Asmusu (25). Pat vēl vairāk – „Augstās humora nedēļas” pēdējā dienā Jūrmalā Harlamovs atklāja, ka viņš ar Asmusu ir apprecējušies un gaida bērnu, lai gan līdz tam viņi šo faktu cītīgi slēpa. Viņi atzina, ka ir jau precējušies, un parādīja laulības gredzenus. Tiesa gan, nav zināms, vai viņu laulība ir reģistrēta arī oficiāli, jo joprojām nav skaidrības, kā beidzies Garika tiesas process ar bijušo sievu Jūliju.

Divi Vadimi Galigini Jūrmalā

Arī Vadims Galigins (37) ir precējies jau otro reizi. Pirms dažiem gadiem viņš izšķīrās no Dašas, ar kuru laulībā pabija septiņus gadus. Taču nebija tā, ka Galigins aizgāja no sievas pie jaunākas daiļavas, bet gluži otrādi – sieva nolēma dzīvot ar citu vīrieti.

Jau pēc pāris mēnešiem Galigins nejauši satika savu seno paziņu Olgu Vainiloviču, kura reiz bijusi Minskas grupas „Topless” soliste. Galigins simpātiskajā blondīnē samīlējās no pirmā acu skatiena un jau pēc mēneša visiem atklāja par abu mīlas romānu. Vadims ar Olgu nevilka garumā arī ar bērniem un laulībām, un jau 2010. gadā Galigins kļuva par tēvu savam pirmdzimtajam, nosaucot dēlu par Vadimu, bet pēc pāris mēnešiem laimīgie vecāki Minskā apprecējās.

Gavrs Jūrmalā ieradās ar visiem bērniem

Gavrs jeb īstajā vārdā Gavrils Gordejevs (30) uz Jūrmalu atbrauca ar sievu Irinu un bērniem – meitu Sofiju un dēlu Serafimu. Puika šādi nosaukt par godu kādam svētajam – tāpat, kā viņa tēvs. „Mani nosauca par godu ercenģelim Gavrilam, jo, protams, mamma bez visiem ārstiem zināja, ka piedzims dēls un viņam būs jādod vārds. Mēs ar sievu pirms dzemdībām neinteresējāmies, kāds būs bērnam dzimums. Kad piedzima meitiņa, vārdu viņai devām, tiklīdz viņu ieraudzījām, bet ar puiku bija citādi. Kad uzzinājām, ka Irina ir stāvoklī, braucām uz Divejevu pie svētā Serafima Sarovska pīšļiem lūgt labvēlību bērnam. Un izlēmām, ka nosauksim viņu par Serafimu,” izstāstīja Gavrs.

Galustjanam sieva grāmatvede

„Naša Russia” zvaigzne Mihails Galustjans (33) jau sešus gadus ir precējies ar burvīgo Viktoriju (27) un ģimenē aug divi bērni – Estella (3) un Elina (1). Viktorija ir absolvējusi Kubaņas Valsts universitāti, kur ieguvusi grāmatvedes profesiju, bet pāris apprecējās zīmīgajā – 07.07.07. – datumā.

Dāmu mīlulis Ņezlobins ir aizņemts

Viens no vispopulārākajiem „Comedy Club” rezidentiem Aleksandrs Ņezlobins (30) savu privāto dzīvi īpaši neafišē. Taču zināms, ka kopš 2009. gada viņš satiekas ar meiteni vārdā Alīna. Jūrmala bija viena no retajām reizēm, kur Ņezlobins sabiedrībā atrādīja savu mīļoto.

Pāvels Voļa slepus kļuvis par tēvu

Kad šogad 1. aprīlī parādījās ziņa, ka Pāvels Voļa (34) satiekas ar TV raidījumu vadītāju, bijušo vingrotāju Laisanu Utjaševu (28) un pāris gaida bērnu, daudzi to uztvēra kā aprīļa joku. Taču to, ka tas nav nekāds joks, apstiprināja sportistes bijušā trenere.

Slavenā vingrotāja ar ne mazāk slaveno komediantu ir kļuvuši arī par vecākiem. Mazulis pasaulē nācis 14. maijā ASV klīnikā, un puika nosaukts par Robertu. Kaut arī Voļa un Utjaševa pilnībā neko nestāsta par savu privāto dzīvi, un ne vārda nav bilduši par mazuļa nākšanu pasaulē, Krievijas prese vēsta, ka dzemdības ilgušas 12 stundas un Pāvels Voļa visu laiku bijis līdzās. Laimīgā ģimene Maskavā atgriezusies tikai jūlija sākumā, bet jau pēc mēneša Pāvels Voļa devās uz Jūrmalu. Tiesa gan – bez mīļotās un sava pirmdzimtā.

Revva grib trešo bērnu

Aleksandrs Revva (38) ar sievu Anželiku iepazinās Sočos. Tā kā par savu privāto dzīvi Revva nerunā, par viņa sievu daudz kas nav zināms, tik vien, ka Anželika toreiz uz Sočiem ieradusies no ārzemēm. Pāris ilgu laiku dzīvojis civillaulībā, bet tikai 2007. gadā, kad Anželika palika stāvoklī, abi apprecējās. Tagad viņiem ir divas meitas - sešus gadus vecā Alise un Amēlija, kas pasaulē nāca šogad martā. Turklāt Revva paziņoja, ka grib dēlu, tāpēc plāno jau trešo bērnu.

Kasjauns.lv, Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva