Trakā pasaule
2013. gada 15. septembris, 08:07

Pašpasludināta "Mis Uzbekistāna"? Valstij nav ne jausmas, kas ir šis ambiciozais skuķis. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Kāda 18 gadus veca meitene sazin kādā veidā sevi prezentējusi kā “Mis Uzbekistānu 2013” un attiecīgi cierē uz dalību konkursā “Mis Pasaule”. Bēda tāda, ka Uzbekistānā nekāds lokāls skaistumkonkurss nav noticis, un neviens nezina, kas ir meitene, kura sevi pasludinājusi par visskaistāko visā Uzbekistānā.

Rakima Ganieva no Taškentas apgalvo, ka ir titula “Mis Uzbekistāna” ieguvēja. Viņas CV, kas iesniegts konkursa “Miss World” organizatoriem, lasāms, ka Rakima ir muzikāli apdāvināta, mīl ceļot, mīl lasīt – viņas iecienītākie autori ir Ļevs Tolstojs, Antons Čehovs, Fjodors Dostojevskis... Savā pieteikumā Ganievas jaunkundze dievojas, ka nav tikai daiļa vien, viņa esot arī gudra. Meitene it kā studējot Uzbekistānas universitātē un grasās kļūt par advokāti.

Diemžēl Universitātes studentu sarakstos glītās brunetes vārdu neatrast.  Vēl vairāk – arī pašai valstij par viņu it kā kronēto skaistuli nav ne jausmas. Iemesls vienkāršs: Uzbekistānā kā musulmaniski noskaņotā valstī klasiska tipa skaistumkonkursi nemaz nenotiek. Uzbekistānā nekad nav rīkots konkurss “Mis Uzbekistāna”, attiecīgi nekad neviena dāma nav tikusi deleģēta dalībai starptautiskajā “Mis Pasaule”.

Tomēr kaut kādā vīzē ambiciozajai Rakimai izdevies iefiltrēties pasākumā Indonēzijā, kur galvenokārt Āzijas meitenes gatavojās lielajam “Mis Pasaule”. Rakima Ganieva bija rotāta gan ar it kā lokālo kroni, gan titula jostu pār krūtīm. Savā “Facebook” profilā viņa pozē kopā ar oficiāli atzītajām Gruzijas, Ukrainas, Krievijas meitenēm, un paša konkursa mājaslapā melns uz balta pie viņas foto stāv rakstīts: “Es gribu uzvarēt”.

Lielākās Uzbekistānas modeļu aģentūras šefs paudis, ka viņu valstī tiešām nav noticis process, kas deleģētu kādu savu pilsoni dalībai “Miss World”, un, ja tomēr tāds notiks, “mūsu valstī ir daudz skaistāku meiteņu par šo mistisko pašpasludināto Genievas jaunkundzi”, indīgi sacīja aģentūras īpašnieks. Viņš arīdzan piebilda, ka žēl, ka jaunā dāma izvēlējusies savu karjeru būvēt uz meliem.

VIDEO: Pašpasludinātā skaistumkaraliene iepazīstina ar sevi

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video, thedailymail.co.uk