"Jauno talantu fabriku" pamet nevainīgais puisis Mārtiņš
Līdz šova "Jaunā talantu fabrika" finālam vien palikuši četri koncerti, kuros Mārtiņam, visticamāk, vairs nebūs lemts piedalīties.
Slavenības
2013. gada 15. oktobris, 23:05

"Jauno talantu fabriku" pamet nevainīgais puisis Mārtiņš

Jauns.lv

Otrdienas, 15. oktobra, vakarā „Kanāla 2” šovā „Jaunā talantu fabrika” uz izbalsošanas strīpas sēdās Mārtiņš Ābelītis, Edgars Gusts un Elizabete Skrastiņa. Skatītāji lēma, ka šovs jāpamet Mārtiņam Ābelītim.

Pēc pirmdienas koncerta vērtējuma uz izbalsošanas sola sēdēja Mārtiņš Ābelītis un Edgars Gusts. Abi šova dalībnieki pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma ierindojās pēdējās vietās. Taču otrdienas pusdienlaikā „Jaunajā talantu fabrikā” norisinājās iekšējais balsojums, un tajā tika izlemts tas, kuram uz izbalsošanas sola būs jāsēžas trešajam. Iekšējā balsojumā pirmo reizi „Jaunās talantu fabrikas” laikā par upuri krita Elizabete Skrastiņa, kura pirmdienas koncertā ieguva otro vietu.

Uz izbalsošanas strīpas esošajiem šova dalībniekiem atbalstītāju bija daudz, un „Kanāla 2” tiešraidē demonstrētajā skatītāju balsojuma tabulā bija vērojama spraiga cīņa. Līdz pat beidzamajam brīdim bija neiespējami prognozēt, kuram  no dalībniekiem šovu tomēr nāksies pamest. Taču skatītāji lēma, ka šovā jāpaliek Elizabetei Skrastiņai un Edgaram Gustam, savukārt  Mārtiņam Ābelītim, kurš šoreiz jau uz izbalsošanas strīpas sēdēja piekto reizi šovs bija jāpamet. Vēlā vakarā, pametot šova telpas, Mārtiņš sirsnīgi atvadījās no pārējiem šova dalībniekiem un šova skatītājus pavisam drīz priecēs atgriešanās koncertā.

Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica