Viena kleita, tik dažāds izskats! Kurai slavenībai izskatās labāk? FOTO
Pelēkā kleita, ko izraudzījušās abas slavenās sievietes, ir no dizaineres Donnas Karanas 2013. gada rudens kolekcijas.
Slavenības
2013. gada 16. oktobris, 05:30

Viena kleita, tik dažāds izskats! Kurai slavenībai izskatās labāk? FOTO

Jauns.lv

Gandrīz kā sarunājušas, sabiedrības dāma Kima Kardašjana un aktrise Dženifera Hadsone vienā un tajā pašā dienā bija izvēlējušās vienādas kleitas! Par laimi abu dāmu ceļi nekrustojās, katra apmeklēja saviesīgu pasākumu citā pilsētā.

Kima Kardašjana un Dženifera Hadsone izvēli izdarījušas par labu elegantām pelēkas krāsas kleitām. Lai gan tērpu piegriezums bija identisks, – tas, kā abas sievietes apģērbu pasniedza, ļoti atšķīrās.

Piegulošajā kleitā Kima demonstrēja, ka pēc meitiņas Nortas nākšanas pasaulē šā gada jūnijā, viņa ir atguvusi savu formīgo augumu. Pateicoties pikantajam izgriezumam, 32 gadus vecā realitātes šova zvaigzne īpaši akcentēja dekoltē zonu.

Tērpam viņa bija pieskaņojusi smalkas miesas krāsas augstpapēžu kurpītes.

Šajā tērpā Kima apmeklēja savai ģimenei piederošo modes preču veikalu „DASH” Rietumholivudā.

Arī dziedātāja un aktrise Dženifera Hadsone ir sievišķīgām auguma aprisēm apveltīta dāma. Taču „Svara vērotāju” reklāmas seja šajā vakarā vēlējās radīt atturīgu iespaidu. Kleitas dziļo dekoltē Dženifera bija saspraudusi nedaudz ciešāk un arī šķēlums atsedza viņas kāju krietni mazāk.

Pelēkā kleita, ko izraudzījušās abas slavenās sievietes, ir no dizaineres Donnas Karanas 2013. gada rudens kolekcijas. Kima šajā tērpā apmeklēja pasākumu Kalifornijā, bet Dženifera devās uz filmas „The Inevitable Defeat Of Mister And Pete” pirmizrādes vakaru savā dzimtajā Ilinoisā.

Kasjauns.lv, Foto: Scanpix