1dienas
21stundas
43minūtes
43sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ūdrītis ar "The Hobos" atgriežas jaunā veidolā. FOTO
Salīdzini, kāds agrāk (pa labi) izskatījās grupas „The Hobos” solists Rolands Ūdris, un kāds viņš ir tagad.
Slavenības

Ūdrītis ar "The Hobos" atgriežas jaunā veidolā. FOTO

Jauns.lv

Pēc vairāku gadu radošā pārtraukuma savus fanus ar koncertu priecēja grupa „The Hobos”, kas pagājušās nedēļas nogalē uzstājās koncertbārā „Laternu stundā”. Īpaši pārsteidza solists Ūdrītis, kas izveidojis jaunu matu sakārtojumu.

Ūdrītis ar "The Hobos" atgriežas jaunā veidolā. FO...

Jau labu laiku pirms pasākuma uz koncertbāru devās grupas fani un tie, kas vēlējās labi pavadīt nedēļas nogales vakaru. Apmeklētāju vidū portāls Kasjauns.lv pamanīja arī dziedātāju, Latvijas pārstāvi „Jaunā viļņa” konkursā, Pēteri Upelnieku, kurš bija ieradies novērtēt kolēģu sniegumu un baudīt koncertu kopā ar savas draudzenes Kitijas Vīgupas māsu Aiju.

 „The Hobos” savā atgriešanās koncertā uzstājās savā oriģinālajā sastāvā, kurā bija Rolands Ūdris, Mārtiņš Burkevics, Egons Kronbergs un Vilnis Krieviņš. Šādā sastāvā grupa spēlē jau kopš 1999. gada. Grupas „The Hobos” puiši paši par šo notikumu ir sajūsmā un atzina, ka koncerts, iespējams, būšot par iemeslu jauna albuma rakstīšanai. Tādēļ šī kopāsanākšana daudz nozīmēja ne tikai grupas „The Hobos” faniem, bet arī pašiem mūziķiem.

Grupas atgriešanās koncertu baudīja arī mūziķis Pēteris Upelnieks ar draudzenes Kitijas Vīgupas māsu Aiju.
Grupas atgriešanās koncertu baudīja arī mūziķis Pēteris Upelnieks ar draudzenes Kitijas Vīgupas māsu Aiju.

Grupa savas pastāvēšanas laikā ir ierakstījusi četrus albumus, no kuriem vairākas dziesmas ir kļuvušas par hitiem. „The Hobos” ir viena no pirmajām grupām, kas Latvijā sāka dziedāt angļu valodā.

 Video:The Hobos - Walk all night
kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders