Reiniks jubilejas koncertā saviļņo tautu līdz sirds dziļumiem! FOTO
„Esmu latvietis” – tā saucās Artūra Reinika (otrais no kreisās) jubilejas koncerts, kurā viņš uzstājās arī kopā ar „Dobeles Zemessargiem”.
Slavenības
2013. gada 30. oktobris, 04:48

Reiniks jubilejas koncertā saviļņo tautu līdz sirds dziļumiem! FOTO

Jauns.lv

Ar lielkoncertu „Esmu latvietis” 26. oktobrī, Dobeles pilsētas sporta centrā piecdesmit piecu gadu jubileju atzīmēja mūziķis un dziesmu autors Artūrs Reiniks. Šis koncerts bija pilnībā izpārdots un tā izskaņā skatītāji pat cēlās kājās, pieprasot dziesmas atkārtot vēl un vēl.

Artūra Reinika jubilejas koncerts patiešām bija ievērojamākais šlāgermūzikas notikums Zemgalē. Kopā ar jubilāru uz skatuves kāpa viņa ģimene – bērni Lauris un Rūta Reiniki, dzīvesbiedre Dace Reinika. Tajā piedalījās arī populārā šlāgermūzikas izpildītāja skatuves kolēģi – viņa grupas „Tērvete” un „Dobeles Zemessargi”, kā arī dziedātājs un Latvijas Radio 2 dīdžejs Roberts Ošiņš, jauktais koris „Tērvete”, apvienība „Tērvete - Rīga”, Heinrihs Kalvīts, un citi. Bet jubilejas koncertu vadīja aktieris Guntis Skrastiņš.

Interesanti, ka Dobeles sporta centrā ir 1200 vietu, bet bija izpirktas 1700 biļetes! „Koncerts patiešām bija tik pacilājošs, tik latvisks. Sajūtas gluži kā tajos gados, kad atguvām neatkarību. Pēdējās trīs dziesmās visi skatītāji piecēlās kājās un visi dziedājām kopā. Tās bija tik vienojoša sajūta!” pēc koncerta portālam kasjauns.lv iespaidos dalījās Artūrs Reiniks.

Artūrs Reiniks, apvienība „Tērvete-Rīga” – „Jestrā ziņģe”


Kasjauns.lv/Foto: Agris Šiliņš