Kalnozola seksīgā meita kārdina tēva balles viesus. FOTO
Valda Kalnozola meita Katrīna sagaida viesus tēva ballītē.
Slavenības
2013. gada 1. novembris, 05:32

Kalnozola seksīgā meita kārdina tēva balles viesus. FOTO

Jauns.lv

Ar greznu ballīti Rāmavas Depkina muižā uzņēmējs Valdis Kalnozols atskatījās uz saviem 25 gadiem biznesā. Vakara uzmanības centrā bija viņa efektīgā meita, „Playboy modele” Katrīna Kalnozola, kura bija izvēlējusies kleitu ar pikantu dekoltē.

Mājīgajā koka muižā kopā pulcējās uzņēmēja Valda Kalnozola draugi, biznesa partneri, politiķi un ģimenes locekļi, lai atskatītos uz viņa gaitām biznesā un politikā. Kopā ar viesiem Kalnozols kavējās atmiņās par laiku kopš 1988. gada līdz pat šodienai. Sveikt uzņēmēju bija ieradušies plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis ar kundzi, režisors Viktors Jansons, LBAS priekšsēdētāja vietnieks Egils Baldzēns un mūziķe Silvija Silava, Zaļās partijas dibinātājs Oļegs Batarevskis ar kundzi, bijušais eiroparlamentārietis Rihards Pīks un uzņēmēja Sarmīte Pīka, dzejnieks Arvīds Ulme, uzņēmēja Ita Zālīte, un daudzi citi.

Pasākumā Valdi atbalstīja visa viņa kuplā ģimene – dēli Kristaps un Oskars, meitas Katrīna, Elizabete un Aleksandra, kā arī pirmā sieva Ingūna Grīnerte. Vakarā ar milzīgu puķu pušķi Valdis Kanozols godināja savu mammu Edīti Kalnozolu. Taču balles uzmanības centrā bija Valda vecākā meita Katrīna, kura pasākumu apmeklēja tērpusies koši sarkanā kleitā ar dziļu dekoltē. Par spīti uz sevi vērstajiem vīriešu skatieniem, Katrīna vakaru klusi pavadīja ģimenes un kāda simpātiska pavadoņa kompānijā.

Par viesu labsajūtu rūpējās dziedātājs Ingus Pētersons un grupa ar akustisko  programmu, kurā skanēja leģendāras 50. un 60. gadu džeza kompozīcijas. Dāmām bija iekārtota īpaša šampanieša istaba, kurā bija iespējams baudīt Čarlija Čaplina mēmo kino, bet kungi varēja kavēt laiku konjaka istabā, kur skanēja Frenka Sinatras un Luisa Armstronga mūzika. Īpaša istaba bija atvēlēta arī Valda Kalnozola hobijam – šaham. Bagātīgo svētku mielastu bija sarūpējis Jomas ielas grilbārs „Lighthouse”, kas šobrīd ir viens no Valda Kalnozola jaunākajiem biznesa projektiem. Vakara izskaņā viesi baudīja jubilejas torti un turpināja svinības līdz pat vēlai nakts stundai.

Kasajuns.lv/Foto: Valda Kalnozola arhīva (Kaspars Ūdris)