1dienas
19stundas
27minūtes
20sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Jaunajā tērpā Lady Gaga atgādina trako nama pacienti. FOTO
Slavenības

Jaunajā tērpā Lady Gaga atgādina trako nama pacienti. FOTO

Jauns.lv

„Es neesmu klasiski skaista, bet man tas raizes nedara,” norāda dziedātāja Lady Gaga, kas savos savādajos tērpos jūtas apbrīnojami lieliski.

Jaunajā tērpā Lady Gaga atgādina trako nama pacien...

­­

l„Mana ambīcija nekad nav bijusi valdīt pār pasauli. Es tikai vienmēr esmu vēlējusies izmainīt pasauli,” teic dziedātāja Lady Gaga.
l„Mana ambīcija nekad nav bijusi valdīt pār pasauli. Es tikai vienmēr esmu vēlējusies izmainīt pasauli,” teic dziedātāja Lady Gaga.

Nesen viesnīcu Berlīnē dziedātāja Lady Gaga pametusi ļoti savādā paskatā. Viņas mati bija izspūruši, kājas basas, bet mugurā daļēji caurspīdīgs tērps. Šādā izskatā viņa nedaudz atgādināja trako nama pacienti. Soliste, kas no sevis skaistuli neiztēlojas un atzīst, ka jūtas labi savā ādā, atzīst, ka amizantajos tērpos jūtas ļoti labi.

Lady Gaga vēlas, lai pasaule zina, ka nav jābūt glamūrīgai skaistulei – meitenei kā no žurnāla vāka – lai justos labi. Sabiedrības kultivētais skaistuma kults nevajadzīgi deformē daudzu jaunu meiteņu priekšstatus, ka visu pamatu pamatā ir tikai ārējais skaistums. Intervijā ar žurnāla „Glamour” žurnālistu, Lady Gaga izteikusies sekojoši: „Es neesmu klasiski skaista. Ja eksistētu kāds matemātisks vienādojums, kā aprēķināt skaistumu, es šaubos, ka būtu algoritms. Es vienmēr esmu bijusi ar to harmonijā. Es neesmu supermodele. Tas nav mans darbs. Mans darbs ir mūzika.”

„Gribu, lai fani jūtas līdzīgi kā es. Lai viņi zina, ka tas, ko viņi spēj sniegt ir tikpat svarīgs, vēl svarīgāks par ārieni,” norādījusi 27 gadus vecā soliste.

Novembrī žurnāls „Glamour” Ņujorkā godinās dziedātāju Lady Gaga kā Gada sievieti 2013.

Nesen „Grammy” balvas laureāte pozējusi melnai apakšveļai līdzīgā ietērpā un ar ūsām, bet aizvadītajā sestdienā Londonā uz skatuves kādā brīdī novilkusi visas drēbes un parādījusies publikai pavisam kaila.

Soliste atzīst, ka ērmīgajos tērpos jūtas vislabāk. „Savā ziņā šie darinājumi man ir tāpēc, ka negribu saskarties ar realitāti un to, ko cilvēki gaida no sievietes dziedātājas. Visi smejas, un es tā jūtos daudz ērtāk – kaut vai tērpusies lielā papīra turziņā un ar krāsu uz sejas. Dažreiz nākas ļoti nopūlēties, lai ietērpu vēlāk dabūtu nost.”

Lai gan ir daudz cilvēku, kas nosoda Lady Gaga tērpu izvēli (pirms kāda laika viņa par šo tēmu saķīvējusies ar Kelliju Osbornu), soliste dzīvo harmonijā ar sevi. „Es jūtos pašpārliecināta, tāda, kāda esmu,” viņa norāda. „Esmu dzīvē sasniegusi to etapu, kad spēju pieņemt sevi un neizjūtu spiedienu, ka man visu laiku vajadzētu citiem attaisnoties un izskaidrot savu rīcību. Es tāda vienmēr esmu centusies būt. Es neizmainījos ar bīdi, kad kļuvu slavena!”

„Man dzīvē ir nepieciešama tikai mana brīvība un radošais gars... Es noraidu domu, ka man jānovelk visi tērpi un jānoņem kosmētika, lai būtu autentiska.”

„Mana ambīcija nekad nav bijusi valdīt pār pasauli. Es tikai vienmēr esmu vēlējusies izmainīt pasauli.”

Jaunajā tērpā Lady Gaga atgādina trako nama pacienti

Jaunajā tērpā Lady Gaga atgādina trako nama pacienti

Lady Gaga ar ūsām

Lady Gaga ar ūsām

Kasjauns.lv, Foto: Twitter, SIPA/Scanpix