Slavenības
2016. gada 18. novembris, 05:34

Eksprezidenta Gunta Ulmaņa meita jau krietni paaugusies

Jauns.lv

Eksprezidenta Gunta Ulmaņa meitas māte uzņēmēja Dinija Lora stāsta, kā abas ar meitu Gunvilu (10) pucējas. Turklāt izrādās, ka mazā modes dāma Gunvila gribējusi būt pat gots!

Žurnāls “Kas Jauns” sastapa eksprezidenta jaunāko atvasi Gunvilu Ulmani kopā ar māmiņu Diniju Loru, kad viņas kopā ar citiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem un viņu bērniem jautrās atrakcijās Nesen atklāja ģimenes apģērbu veikala “Piazza Italia” rudens un ziemas kolekcijas izpārdošanas kampaņu.

Abas dāmas ilgi un pacietīgi šiverēja pa bērnu apģērbu veikalu, jo Gunvilai, kā uzsver viņas mamma, esot ļoti laba stila un gaumes izjūta. „Mūsu attiecības ar modi ir ļoti ciešas. Meita arī šajā ziņā man ir ļoti, ļoti liels palīgs. Daudzos veikalos ir tā, ka viņa sameklē man visas drēbes un es mēru, bet viņa komentē, ko man vajag un ko ne. Starp citu, bieži vien meitas ieteiktais apģērbs tiek arī iegādāts. Es viņu klausu, jo viņai ir ļoti laba gaume un stila izjūta,” Gunvilu paslavē māmiņa.

Dinija, kas ir rotu zīmola “Upes pērles” dibinātāja un vadītāja, gan uzsver, ka izvēlēties drēbes atvasei ir pavisam kas cits, jo viņas meitas vecuma bērniem modē ir tas, kā ģērbjas skolā vienaudži un draugi. „Vienu laiku jauniešiem modē bija gotu stils – kad visi ģērbjas viscaur melnā vai ļoti tumšas krāsas apģērbos. Arī Gunvila sāka ietekmēties no šīs modes, bet tad es sapratu, ka nē... No tā laika arī sākās mūsu vienošanās, ka drēbes pērkam tikai tās, kas mums abām patīk. Man nebija gluži pieņemami, ka bērns staigā viscaur pavisam melnā. Ja izvēlamies drēbes meitai, tad ejam iepirkties abas kopā un apspriežamies par izraudzīto apģērbu,” stāsta Gunvilas mamma, atklājot, ka meitu ar dārgiem pirkumiem nelutina. „Taču ir reizes, kad viņai nopērku kaut ko dārgāku. Vienreiz gadā atļaujos arī kādu apģērba gabalu par septiņdesmit vai simts eiro, taču ikdienā cenšamies netērēt lielu naudu par drēbēm,” atklāj veiksmīgā uzņēmēja.

Eksprezidents Guntis Ulmanis attiecības ar uzņēmēju Diniju Loru uzsāka, kad viņam bija 66 gadi, bet Dinijai – 22. Pirms trim gadiem Ulmanis žurnālam “Kas Jauns” apstiprināja, ka viņam patiešām ir meita no citas sievietes.

„Oi, meitiņas bērnudārza izlaidums bija viens no skaistākajiem notikumiem, kas bijis manā dzīvē. Uzskatu, ka katram vīrietim, katram tēvam savi bērni ir jāatbalsta un jāpiedalās tādos pasākumos. Tas bija liels prieks gan meitai, gan man. Šajā dienā man bija pilnīgi vienalga, ko citi padomās,” toreiz teica Ulmanis, kura meitai nu jau ir desmit gadu un ar kuru kopā eksprezidents redzēts arī apmeklējam hokeja spēles.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, publicitātes foto