Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Madonna šķiras no sava rotaļu puisēna. FOTO
Madonna un dejotājs Brahims Zeibats bija kopā trīs gadus.
Slavenības

Madonna šķiras no sava rotaļu puisēna. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Madonna (55) izšķīrusies no sava 27 gadus jaunākā drauga Brahima Zeibata (28), ar kuru bija kopā trīs gadus.

Madonna šķiras no sava rotaļu puisēna. FOTO...

Pāra draugi apgalvo, ka Madonnu un Brahimu izšķīris attālums. Pēdējā laikā darba saistības pārāk bieži likušas abiem mīlniekiem būt prom vienam no otra, kā rezultātā sākušies kašķi, viņi atsvešinājušies un beigu beigās nolēmuši izbeigt šīs attiecības.

Kopābūšanas laikā pāris mitinājās Madonnas mājās Ņujorkā. Aptuveni pirms pusgada Brahims parakstīja līgumu par dalību TV šova „Dejo ar zvaigzni” franču versijā. Madonnas mīļotajam daudz vairāk laika nācās pavadīt kopā ar simpātisko deju partneri Katrīnu Pašē nekā savu draudzeni. Radās iespaids, ka jaunajam vīrietim ļoti labi patīk ar Katrīnu kopā pavadītais laiks. Abi internetā ievietoja neskaitāmas bildītes no deju šova aizkulisēm. Un tajās vienmēr abi bija redzami kopā.

Madonna bija ļoti neapmierināta ar sava franču mīlnieka piesātināto darba grafiku un ilgo prombūtni. „Madonna uzskatīja, ka šovs „Dejo ar zvaigzni” ir pārāk salkans,” kāds izteicies portāla PerezHilton veidotājiem. Vēl kāds cits piebildis, ka popzvaigzne sajutusies „izmantota”, ka „neesot izredžu”, ka viņa un franču dejotājs varētu atkal saiet kopā.

Madonnas faniem šī šķiršanās noteikti nenāk kā negaidīts šoks. Popzvaigzni un viņas mīlnieku pēdējā laikā ļoti reti kur varēja sastapt kopā. Pēdējās pilnvērtīgās brīvdienas pāris pavadīja Parīzē šā gada augustā. Toreiz kopā ar viņiem bija arī Madonnas vecākā meita – Lurdesa (17).

Aizvadītajā sestdienā, kad Brahims uz īsu brīdi bija ieradies Ņujorkā, viņš izskatījās acīmredzami saīdzis, kad kopā ar Madonnu un viņas bērniem Roko (13), Deividu (8) un Mērsiju (7) devās uz kabalas centru Manhetenā.

Laikā, kad Brahims aizvien vairāk laika pavadīja simpātiskās dejotājas sabiedrībā un ir pat viņai izrādījis Ņujorku, Madonna aizvien biežāk manīta sava pirmā vīra – aktiera Šona Penna – sabiedrībā. Īsi pirms Pateicības dienas viņa ar dēlu Roko pievienojās Šonam Pennam labdarības braucienā uz Haiti. Viņi pat pagarināja vizīti un uzturējās šajā zemē nedaudz ilgāk nekā sākotnēji bija plānots.

Madonna satiek bijušo vīru Šonu Pennu saviesīgā pasākumā šā gada septembrī.
Madonna satiek bijušo vīru Šonu Pennu saviesīgā pasākumā šā gada septembrī.

Popzvaigznes pārstāvis par Madonnas šķiršanos no Brahima Zeibata vēl oficiālus komentārus nav sniedzis.

Madonna šķiras no sava rotaļu puisēna

Brahims Zeibats un Katrīna Pašē

Brahims Zeibats un Katrīna Pašē

Madonna un Šons Penns

Madonna un Šons Penns

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press