Pirmo reizi Latvijā tirdzniecības centru kategorijā Rīga Plaza saņem starptautisku apbalvojumu Best Buy Award
foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Latvijā tirdzniecības centru kategorijā Rīga Plaza saņem starptautisku apbalvojumu Best Buy Award

Reklāmas projekts

Modes un izklaides centrs “Riga Plaza” saņēmis starptautisku apbalvojumu ”Best Buy Award” par augsto pakalpojumu sniegšanas kvalitāti par pieņemamu cenu. Balstoties uz iedzīvotāju balsojumu, to piešķīrusi Šveicē bāzētā Starptautiskās sertifikācijas asociācija ICERTIAS (International Certification Association).

Šīs kategorijas apbalvojumu asociācija piešķir uzņēmumam, kas saņēmis visvairāk atzinīgu vērtējumu no aptaujas dalībniekiem par kvalitātes un cenas atbilstību.

“Esam gandarīti, ka mērķtiecīgās investīcijas jaunu sadarbības partneru piesaistē ir sniegušas rezultātus. Šogad esam atvēruši jaudīgāko auto elektrouzlādes staciju “Ignitis ON”, ieviesuši ģimenes autostāvvietas, paplašinājuši ēdināšanas un iepirkšanās iespējas ar pirmo pašapkalpošanās “Lido” restorānu, picēriju “Le Tresor Pizza”, restorānu “Tasty Tails”, burbuļtēju stendu “Formosa”, kā arī lielākajiem "New Yorker" un "HalfPrice" veikaliem Latvijā. Savukārt jau tuvākā mēneša laikā durvis vērs pilnībā atjaunots “H&M” un paplašināts “NordBaby” veikals. Saņemtā atzinība ir stimuls turpināt attīstīt un uzlabot mūsu piedāvājumu, ieviešot arvien jaunas inovācijas un pielāgojot risinājumus mainīgajām tirgus prasībām, lai pastāvīgi nodrošinātu augstākās kvalitātes pakalpojumus,” stāsta "Summus Capital" valdes loceklis Hannes Pihls.

Asociācija ICERTIAS uzvarētāju kategorijā “Best Buy Award” noskaidroja, izmantojot CAWI – DEEPMA metodi jeb anketēšanu internetā bez atbilžu variantu piedāvāšanas. Aptaujas dalībniekiem bija jānorāda tirdzniecības centrs ar vairāk nekā 50 dažādiem veikaliem, kas pēc iedzīvotāju personīgās vai tuvu cilvēku pieredzes piedāvā vislabāko cenas un kvalitātes attiecību Latvijas tirgū. Aptauja notika šī gada aprīlī un tajā piedalījās 1200 Latvijas iedzīvotāju.

ICERTIAS ir Šveicē bāzēta Starptautiskās sertifikācijas asociācija. Tā rūpējas, lai patērētāji vienkāršāk atrastu pakalpojumu sniedzējus, kas piedāvā izcilus produktus vai pakalpojumus, uzlabojot iedzīvotāju ikdienas dzīves kvalitāti.

Par modes un izklaides centru “Rīga Plaza”

“Rīga Plaza” (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības un izklaides centriem Rīgā, Mūkusalas ielā 71, kas piedāvā plašas iepirkšanās, izklaides un ēdināšanas iespējas, kā arī ir draudzīgs mājdzīvniekiem, apmeklētājus laipni gaidot arī ar saviem četrkājainiem draugiem. 2024. gadā saņēmis starptautiskās sertifikācijas asociācijas ICERTIAS apbalvojumu ”Best Buy Award” par augsto pakalpojumu sniegšanas kvalitāti par pieņemamu cenu. 2020. gadā par “Rīga Plaza” īpašniekiem kļuva nekustamā īpašuma investīciju kompānija “Summus Capital”. Tirdzniecības centra “Rīga Plaza” apsaimniekošanu veic starptautiskā nekustamo īpašumu pakalpojumu kompānija “Colliers”.

Papildu informācija:

Laura Zaruma

“Rīga Plaza” komunikācijas konsultante

Tel.+371 26449834