foto: Publicitātes foto / Shutterstock
PEPE pieaug par 33%. Vai tuvojas jaunumi maksimumi?
Bizness un ekonomika
2024. gada 27. maijs, 16:24

PEPE pieaug par 33%. Vai tuvojas jaunumi maksimumi?

Reklāmas projekts

Mēmu monēta PEPE 5 dienu laikā pieauga par 33%, sasniedzot vairākus visu laiku augstākos rādītājus. Ko tas nozīmē mēmu monētām?

Pēdējo dienu laikā PEPE ir sasniegusi vairākus visu laiku augstākos cenu līmeņus. Šie mainīgie augstākie līmeņi ir arī palielinājuši interesi un tirdzniecības apjomu mēmu kriptovalūtām.

Rakstīšanas laikā PEPE tirgojās ar pieaugumu par vairāk nekā 12% 24 stundu laikā, aptuveni par 0,00001699 ASV dolāriem.

No 15. maija līdz šī raksta rasktīšanas laikam Pepes īpašnieku skaits ir pieaudzis par vairāk nekā 12 000.

Apskatot kopējo turētāju skaitu, atklājās, ka 15. maijā bija aptuveni 218 000 turētāji. Tomēr raksta rasktīšanas laikā skaitlis bija pieaudzis līdz vairāk nekā 230 000, kas liecina par ievērojamu pieprasījuma pieaugumu pēc mēmu žetona.

Turklāt arī tirdzniecības apjoms liecina par pēdējo dienu lielo aktivitāti. Apjoms konsekventi ir pārsniedzis 2 miljardus ASV dolārus, un maksimums, kas pārsniedz 4miljardus ASV dolāru, tika novērots 22. maijā. 

Rakstīšanas laikā apjoms pārsniedza 1,7 miljardus ASV dolāru. Ar tik lielu tirdzniecības apjomu Pepe drīzumā varētu sasniegt vēl vienu visu laiku augstāko līmeni.

Pepes Open Interest atklāja neseno augšupejošu tendenci. Saskaņā ar Coinglass datiem, rakstīšanas laikā tas bija pieaudzis līdz gandrīz 200 miljoniem ASV dolāriem.

foto: Publicitātes foto

Šis Open Interest pieaugums liecina par ievērojamu skaidras naudas pieplūdumu mēme kriptovalūtā šobrīd.

Šis skaidras naudas pieplūdums liecina par pieaugošu investoru interesi un pārliecību par mēmu monētu tirgus izredzēm. Un ne ikai Pepe pēdējās dienās ir piesaistījusi lielu interesi, bet arī uz mākslīgo inetelektu tēmēta mēmu monēta WienerAI.

WienerAI ar MI darbināms projekts, kas piesaistījis vairāk nekā 3 miljonus ASV dolāru

WienerAI iepriekšpārdošana ir izveidota klasiskā vairāku posmu formātā, un katrs posms ilgst 48 stundas. Agrākie pircēji saņem $WAI žetonu par zemāku cenu, kas pašlaik ir 0,000711 ASV dolāri par žetonu.

foto: Publicitātes foto

WienerAI “iesaldēšanas” protokols piedāvā aptuveno ienesīgumu 388% gadā, un jau ir “iesaldēti” vairāk nekā 3 miljardi žetonu. Tas nozīmē, ka agrīnie $WAI investori var gūt pasīvus ienākumus, kamēr viņi gaida žetonu palaišanu biržās.

Tomēr līdz šo biržu sarakstiem ir atlikuši vēl daudzi iepriekšpārdošanas posmi.

Saskaņā ar WienerAI dokumentāciju, žetons tiks palaists DEX, lai gan konkrēti nosaukumi vēl nav atklāti. 

Taču, WienerAI ir vairāk nekā tikai kārtējā mēmu monēta, kas cenšas gūt labumu no spekulatīvā pieprasījuma. 

Tā vietā šim projektam ir nopienta lietderība, kas varētu padarīt to par būtisku rīku kriptovalūtu tirgotājiem. WienerAI galvenā funkcija ir uzlabots ar MI darbināms tirdzniecības robots, kas paredzēts daduzsološu ieguldījumu identificēšanai.

Lietotāji var ievadīt pamata kritērijus, piemēram, riska toleranci un mērķa ieguvumus, un robotprogrammatūras prognozēšanas algoritmi pārbaudīs tirgu. Dažu sekunžu laikā tas parādīs iespējas, kas atbilst lietotāja vajadzībām, ar skaidru pamatojumu katrai izvēlei.

foto: Publicitātes foto

Izmantojot WienerAI saskarni, lietotāji var uzreiz veikt darījumus vairākos DEX. 

WienerAI robotam ir arī reāllaika MEV aizsardzība. Tas nozīmē, ka vadošās robotprogrammatūras, kas var apsteigt mazumtirgotājus, nevarēs nozagt lietotāju peļņu.

Galu galā WienerAI robots ir kā “tirdzniecības kompanjons”, kas racionalizēs navigācijas procesu kriptovalūtu tirgū.

Tā ir jaudīga mākslīgā inetelekta tehnoloģiju un tirdzniecības rīku kombinācija, ka varētu padarīt WienerAI par lielisku iespēju investoriem.

Protams, WienerAI arī gūst labumu no daudz lielākas tendences - šobrīd ar mākslīgā inetelekta darbināmām kriptovalūtām saistītā rosība.

Jauni mākslīgā intelekta žetoni tiek laisti klajā katru nedēļu un to vērtība pieaug, pieaugot spekulācijām. 

MI kopējā tirgus vērtība nesen pārsniedza 25,8 miljardus ASV dolāru. 

Ir neskaitāmi piemēri projektiem, kas apvieno MI un blokķēdes tehnoloģiju, kas ir piesaistījuši investoru uzmanību. Arī WienerAI nepaliek malā, savā iepriekšpārdošanā piesaistot jau vairāk nekā 3 miljonus ASV dolāru. 

Tēmas