foto: Publicitātes foto
T/c “Origo” paplašina pakalpojumu un ēdināšanas piedāvājumu
Bizness un ekonomika
2024. gada 17. maijs, 02:00

T/c “Origo” paplašina pakalpojumu un ēdināšanas piedāvājumu

Reklāmas projekts

Jauni pakalpojumi, iepirkšanās iespējas un satikšanās vietas – multifunkcionālais tirdzniecības centrs “Origo” turpina paplašināt piedāvājuma klāstu. Nozīmīgs papildinājums pakalpojumu segmentā ir jaunākā “Rīgas satiksmes” klientu centra atklāšana, kā arī ēdināšanas piedāvājuma paplašināšana ar Āzijas virtuves restorānu “Ginger” un Baltijā lielāko “Caffeine” kafejnīcu ar plašu āra terasi, kas apmeklētājus priecēs arī vasaras sezonā.

“Mūsu apmeklētājiem, kuriem t/c “Origo” ir viens no pieturas punktiem, ir svarīgi vienuviet saņemt daudzveidīgus un kvalitatīvus pakalpojumus. Pagājušajā gadā t/c “Origo” bija apmeklētākais tirdzniecības centrs pašā Rīgas centrā. Tāpēc, sekojot pircēju paradumiem un apmeklētāju ierosinājumiem, šogad esam būtiski paplašinājuši ēdināšanas un pakalpojumu piedāvājumu, atklājot gan starptautiski zināmus, gan Latvijas vadošo zīmolu veikalus, kā arī pakalpojumu sniegšanas vietas, ko augstu novērtē t/c “Origo” apmeklētāji,” uzsver uzņēmuma “Linstow Baltic” un multifunkcionālā centra “Origo” komercdirektore Evija Majevska. 

Pakalpojumu papildinājumu īpaši novērtēs apmeklētāji, kuru ikdienā būtiska loma ir kustībai un ceļošanai. Jaunākajā “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centrā varēs uzzināt visu aktuālo par pārvietošanos ar sabiedrisko transportu Rīgā un tās apkaimēs. Savukārt nākamo vilciena reisu varēs gaidīt, malkojot kafiju plašākajā “Caffeine” kafejnīcā Baltijā vai baudot Āzijas virtuves garšu buķeti restorānā “Ginger”. Nākamajam ceļojumam varēs sagatavoties, iepērkoties jaunatklātajā somu un aksesuāru veikalā “Travel Bag City”, kur, iespējams, izdosies atrast īsto somu, kas būs uzticama sabiedrotā vasaras piedzīvojumos.

Jaunākais “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centrs pašā pilsētas sirdī

Maija sākumā t/c “Origo” telpās durvis vēris jaunākais “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centrs. Tā atrašanās vieta pašā Rīgas sirdī ir ērti pieejama ikvienam pilsētas iedzīvotājam un viesim. Jaunajā “Rīgas satiksmes” klientu centrā iedzīvotāji varēs pieteikt un saņemt personalizētos e-talonus, iesniegt iesniegumus naudas atmaksai, kā arī saņemt aktuālo informāciju par e-taloniem un citiem “Rīgas satiksmes” nodrošinātajiem pakalpojumiem.

“Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centrs

gallery icon
4

Āzijas garša Rīgas sirdī – restorāns “Ginger”

Eksotisku garšu cienītājus priecēs Āzijas virtuves restorāns “Ginger”, kas atrodas tirdzniecības centra “Origo” jaunās ēkas pirmajā stāvā. Restorānā būs pieejams plašs Āzijas – ķīniešu, indiešu, pakistāniešu, taizemiešu – ēdienu klāsts. Jaunajā restorānā vienuviet iespējams izbaudīt dažādas austrumu garšas, gan apmeklējot to ar kolēģiem vai biznesa partneriem,  gan arī doties vakariņās kopā ar tuvākajiem.

Restorāns “Ginger”

gallery icon
9

Lielākā “Caffeine” kafejnīca Baltijā

T/c “Origo” Centrālās dzelzceļa stacijas daļas pirmajā stāvā atvērta Baltijā lielākā “Caffeine” kafejnīca – tās platība ir 145 kvadrātmetri. Gaidot vilcienu, gan rīdzinieki, gan pilsētas viesi tur varēs baudīt aromātisku kafiju un gardus našķus. Turklāt gada siltajos mēnešos būs pieejama arī 144 kvadrātmetrus plašā āra terase, kas būs lieliska vieta, kur tvert saules starus ar ledus kafijas krūzi rokās.

Kafejnīca “Caffeine”

gallery icon
7

Viss ērtai ikdienai un ceļošanai ar “Travel Bag City” veikalu

T/c “Origo” telpās atvērts ceļojumu somu un galantērijas preču veikals “Travel Bag City”, kur plašajā preču daudzveidībā izdosies atrast gan ietilpīgu koferi tuvākajam vasaras ceļojumam, gan praktiskus un stilīgus aksesuārus ikdienas gaitām. Turklāt līdz 25. maijam ikvienu klientu iepriecinās 20% atlaide pirkumiem. Veikalā “Travel Bag City” iespējams iegādāties tradīcijām bagātā zīmola “W. Brown International” preces – ceļojuma somas, dažādus aksesuārus, tostarp makus gan sievietēm, gan vīriešiem.

Ceļojumu somu un galantērijas preču veikals “Travel Bag City”

gallery icon
8

T/c “Origo” telpās pieejama plaša iemīļotu pašmāju un ārzemju zīmolu veikalu izvēle, kā arī kafejnīcas un restorāni dažādu virtuvju cienītājiem. Patīkams bonuss ir tas, ka tirdzniecības centra klientiem pirmā stunda pazemes autostāvvietā pieejama bez maksas! Autostāvvietas kuponu iespējams saņemt t/c “Origo” informācijas centrā, uzrādot tās dienas pirkuma čeku par jebkuru summu.

Tirdzniecības centrs “Origo”

gallery icon
22

2020. gadā rekonstruētais un paplašinātais tirdzniecības centrs “Origo” ir viens no modernākajiem iepirkšanās centriem Latvijā. Jaunās ēkas pirmajos trīs stāvos izvietotas ērtas tirdzniecības un pakalpojumu sniedzēju telpas, savukārt ēkas augšējos trīs stāvos atrodas “Origo One” biznesa centrs ar augstvērtīgiem A klases birojiem. Tirdzniecības centrā “Origo” pieejams plašs vietējo un starptautisko zīmolu klāsts, tostarp “Home&You”, “Springfield”, “Women’secret”, “Ivo Nikkolo’’, “Reserved”, “Lindex”, “Douglas”, “Sportland’’, “Skechers”, “Sinsay”, “Multilukss”, “LMT”, “Virši”, “Euronics”, “AIOO”, “Vapiano”, “Ginger”, “Gan Bei”, “Caffeine”, “Rimi Hyper”, “Rimi Mini”, “Veselības centrs 4”, “E. Gulbja Laboratorija’’ un “Rīgas satiksme”.

Plašāka informācija: www.origo.lv.