foto: ilvaskreba_photographer
FOTO: latviešu dizaineris, kas ģērbis Madonnu, sadarbojas ar vietējo ražotāju un rada apģērbu kolekciju
"Fyodor Golan" jaunā kolekcija
Bizness un ekonomika
2024. gada 26. aprīlis, 16:50

FOTO: latviešu dizaineris, kas ģērbis Madonnu, sadarbojas ar vietējo ražotāju un rada apģērbu kolekciju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Jauna modes kolekcija "#CĒlimited", ko radījis modes zīmols "Fyodor Golan" sadarbībā ar "Cēsu alus" darītavu.

"Cēsu alus" darītavā prezentēta apģērbu kolekcija "#CĒlimited", kas tapusi sadarbībā ar latviešu modes dizaineri Fjodoru Podgorniju, pasaules līmeņa modes zīmola "Fyodor Golan" radītāju. Radošā sadarbība rezultējusies drosmīgā apģērbu un aksesuāru kolekcijā, kas tapusi dizainerim iepazīstot "Cēsu" daudzveidīgo dzērienu darītavu un alus brūvēšanas pasauli. Kolekcija radīta, izmantojot ilgtspējīgu pieeju – apģērbi šūti no atkārtoti pārstrādātiem materiāliem, efektīvi izmantojot auduma atgriezumus aksesuāru šūšanai, kā arī apģērbi šūti Latvijā.

Latvieša modes zīmols “Fyodor Golan” sadarbojas ar vietējo ražotāju

Jauna modes kolekcija #CĒlimited, ko radījis modes zīmols Fyodor Golan sadarbībā ar Cēsu alus darītavu

gallery icon

Kolekcijas galvenais iedvesmas avots ir Cēsu darītavā uz vietas izstrādātā skārdeņu prese, kas sagatavo izlietotās skārdenes nodošanai uz pārstrādi, turklāt sapresētās skārdenes veido interesantus un unikālus rakstus. Šie raksti ir uzdrukāti uz dažādiem audumiem, kas iestrādāti "#CĒlimited" kolekcijas apģērbos un aksesuāros. Arī lielākā daļa šo audumu atgriezumu ir izmantoti mazākos aksesuāros, piemēram, jostas somās.

Eva Sietiņsone, "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja: “"Cēsu alus" darītavā mēs darām lietas drosmīgi un mēs varam lepoties ar paveikto – gan mūsu produktiem, gan paveikto ilgtspējas jautājumos, gan citām inovācijām. Arī šajā projektā, sadarbībā ar modes zīmolu "Fyodor Golan", esam radījuši unikālu apģērbu un aksesuāru kolekciju, kas atspoguļo šīs vērtības. Šī ir unikāla pieredze, strādājot kopā ar pasaules līmeņa modes dizaineri, un ir liels gandarījums par kopīgi paveikto. Radītos apģērbus ar lepnumu nēsās gan mūsu darbinieki, gan pircēji.”

Fjodors Podgornijs, modes dizaineris: “Sadarbība ar Cēsu darītavu, radot apģērbu kolekciju "#CĒlimited", ir bijis aizraujošs un radošs piedzīvojums. Iedvesmojoties no alus darītavas bagātā mantojuma, darītavas vides, ilgtspējas un izcilības pieejas, ir radīta kolekcija, kas atspoguļo mūsu kopīgās vērtības. Katrs apģērbs un aksesuārs apliecina mūsu uzticību meistarībai, inovācijām un augstai kvalitātei.”

Zīmola "Fyodor Golan" tērpi

gallery icon

Fjodors Podgornijs ir pasaules līmeņa modes dizaineris - viņa darbi bijuši uz atzītu pasaules modes žurnālu vākiem, kā arī viņš ir radījis stilus un apģērbus pasaulē slavenām personībām - Rianna, Madonna un Lady Gaga. Viņa radītājā "#CĒlimited" kolekcijā redzams drosmīgais raksturs un meistarība.

Iepazīties ar "#CĒlimited" modes kolekciju šeit