foto: Publicitātes foto
Galamērķis Tartu: akvaparks AURA ar ģimenes atpūtas zonu
Tūrisms
2024. gada 29. februāris, 09:10

Galamērķis Tartu: akvaparks AURA ar ģimenes atpūtas zonu

Reklāmas projekts

Lieli un mazi ceļotāji no Latvijas par vienu no saviem iecienītākajiem galamērķiem izvēlas Dienvidigaunijas pērli Tartu, kur pieejams plašs izklaides un atpūtas piedāvājums ģimenēm. Dodoties ceļojumā uz Igauniju, apmeklējamo vietu sarakstā ir vērts iekļaut Tartu akvaparku AURA, kurā padomāts gan par sportiskām aktivitātēm, gan ūdens atrakcijām, gan pirts un spa relaksāciju, gan īpašu atpūtas zonu ģimenēm.

AURA akvaparkā‒spa ir izveidota Dienvidigaunijā lielākā ūdens atrakciju zona bērniem. Domājot par dažāda vecuma apmeklētājiem, akvaparkā AURA nesen atklāta jauna ģimenes zona, kur var ērti atpūsties pieaugušie ar dažāda vecuma bērniem.

Bieži vien akvaparka apmeklētāji, pavadot ilgāku laiku ūdens izklaidēs, ilgojas pēc vietas, kur sasildīties, – to var darīt tuksneša un tropu telpā. Ģimenes zonas tuksneša istabā ar smilšu kāpām fonā apmeklētāji var uz savas ādas izbaudīt tuksneša augstākās temperatūras. Telpas temperatūra ir 70‒75 °C, gaisa mitrums – 40‒50%. Savukārt jaunās tropu telpas gaiss ir patīkami silts ‒ 40‒45 °C, telpas gaisa mitrums sasniedz 80‒90%.

Unikālajā lietus telpā iespējams izjust gan atsvaidzinošu sēņu lietu priežu meža atmosfērā, gan arī rudens un tropu vētras nestas lietavas. Sēņu lietus ir kā neliela pastaiga rudenīgā priežu mežā, kur jūs ieskauj augstas priedes un klusi sijā viegls, atsvaidzinošs lietus. Savukārt rudens vētrā puto jūra, gaudo vējš un lietus gāž kā ar spaiņiem, nevienu neatstājot sausu. Tropu lietavās debesis ir tumšas un draudīgas, vējā šūpojas lielie koki un zibens spērienam seko tumsa, pērkona dārds un spēcīga lietusgāze. Tas ir piedzīvojums, kas nevienu neatstās vienaldzīgu!

Ģimenes mazākajiem pārstāvjiem daudz jautrības piedāvā ūdens spēļu galds, kas ierīkots seklā baseinā un ir labi pārredzams no tuksneša istabas pirts lāvām.

AURA akvaparka pirts centra apmeklētāji līdztekus ģimenes zonai var baudīt arī pirts priekus 95‒100 °C un 80‒85 °C tvaika saunās, kā arī kadiķu, sālsakmens, tvaika-aroma, aroma saunā un sanārijā. Patīkamu atpūtu sniegs 40 °C japāņu vanna, burbuļvanna ar skatu uz Emajegi upi, apsildāms zvilnis un atsvaidzinoša kāju vanna.

Ledus peldes cienītājiem patiks ledus ierīce, spainis ar stindzinoši aukstu ūdeni, kā arī spirdzinoša ziemas istaba. Bet patērzēšanai ar draugiem lieliski piemērota AURAS omulīgā atpūtas telpa ar iekārtajiem krēsliem. Akvaparka pirts centra āra terasē atrodas divas burbuļvannas – viena ar siltu ūdeni, otra ar atsvaidzinoši vēsu, kā arī ir pieejama tīkami karsta iglu pirts. 

Gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem patiks arī ūdens aizkari, aiz kuriem ir soliņi ar ūdens masāžu, strūklaka, krītošā ūdens strūkla, peldēšana pret straumi un burbuļvannas. Mazos apmeklētājus gaida bērnu baseins un mazā caurule.

AURA centrs ir pielāgots arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Lai akvaparka AURA ūdens un pirts pasaule būtu pieejama pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam, tā cenu politika veidota pēc principa – labs un izdevīgs pakalpojums pats sevi reklamē.

Apmeklētāju ērtībai akvaparka kafejnīca piedāvā gan vieglas uzkodas, gan kārtīgas pusdienas, ēdienkartē ir arī saldējuma kokteiļi un citi atspirdzinoši dzērieni. Kafejnīcas gardumus var iegādāties arī ūdensparka teritorijā.

Ģimenes zona pieejama visiem akvaparka AURA un pirts centra apmeklētājiem pirmdienās‒ceturtdienās no plkst. 12.00 līdz 22.00, savukārt piektdienās‒svētdienās, kā arī Igaunijas oficiālajās valsts brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 22.00. Vairāk informācijas par akvaparku AURA un tā ieejas biļešu veidiem aicinām skatīt šeit.

Tēmas