"Maxima" samazina cenas zīmolu precēm līdz pat 68%
Bizness un ekonomika
2024. gada 1. februāris, 15:42

"Maxima" samazina cenas zīmolu precēm līdz pat 68%

Sadarbības projekts

Atbalstot Latvijas iedzīvotāju vēlmi ietaupīt, “Maxima Latvija”, sākot ar šo nedēļu, papildina cenu samazināšanas iniciatīvu “Cenu līderis”, ilgtermiņā samazinot cenas vairāk nekā 1000 pasaules un Latvijas vadošajiem zīmolu produktiem. Zemo cenu preču saraksts tiek papildināts ar teju 500 labi zināmiem zīmolu produktiem ar atlaidi līdz pat 68 %, ietverot gan pasaules vadošo zīmolu produktus, gan vietējos ražotājus kā  “Lāči”, “Gaļas Nams Ādaži”, “Dimdiņi”, “LIDO”, “Spīdola” u.c. zīmoli.

“Skaidri apzināmies izaicinājumus, ar kuriem pašreizējos ekonomiskajos apstākļos saskaras iedzīvotāji, tāpēc pastāvīgi domājam, kā viņus atbalstīt, un atbilde ir rodama iespējā ietaupīt uz ikdienas nepieciešamo produktu rēķina. Lai netiktu zaudēta dzīves kvalitāte uz ietaupīšanas rēķina, turpinām gadu atpakaļ iesākto ilgtermiņa cenu samazināšanas iniciatīvu, samazinot cenas līdz pat 68% kopumā nu jau vairāk nekā 1000 labi zināmu zīmolu produktiem. Šādi turpinām atbalstīt ne tikai iedzīvotājus, saglabājot esošo dzīves kvalitāti par zemāku cenu, bet arī ražotājus un ekonomiku kopumā,” stāsta Edvīns Lakstīgala, “Maxima Latvija” kategoriju vadības un iepirkumu direktors. 

“Cenu līderis” produktu klāstā atrodami augstas kvalitātes Latvijas iedzīvotāju iecienīti zīmoli dažādās kategorijās – pārtika, higiēnas un skaistumkopšanas produkti, preces mazuļiem, saimniecības preces un virkne citu ikdienā svarīgu produktu. Svarīgi uzsvērt, ka ilgtermiņa cenu samazinājums atrodams teju visās pārtikas produktu kategorijās: olas, gaļas un zivju produkti, maize un konditoreja, bakaleja, kā arī saldumi un augstas kvalitātes dzērieni svētku svinībām.

Papildinātajā produktu sortimentā ar būtiski samazinātu cenu ilgtermiņā ir ietverti virkne Latvijas zīmolu produktu kā “Lāči” maize, “Balticovo”, saldējums “Rūjienas”, “Dimdiņi”, “Valmiermuiža”, “Pure Chocolate”, “Lido”, “Gaļas nams Ādaži” un “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” gaļas produkcija, “Sudrablīnis” zivju produkcija, kosmētikas zīmola “Dzintars” produkti un daudzi citi iecienīti vietējie zīmoli. Papildinātajā produktu klāstā ir virkne ģimenēm ar bērniem un mazuļiem aktuālu produktu, to skaitā iecienītie “Rūdolfs” biezeņi un putras. 

Tāpat samazinātas cenas tādiem šobrīd populāriem produktiem kā asie “Takis” čipsi, dzēriens “Prime” ar dažādām garšām, konfektes “Nerds”, “Pocky” cepumi u.c. produktiem.

“Cenu līderis” paplašinātais produktus klāsts pieejams, sākot ar šo nedēļu, visā “Maxima” veikalu tīklā Latvijā. Samazinātā cena pieejama ar “Paldies” klienta karti.