foto: Publicitātes foto
Godeal24 rudens izpārdošanā: Iegādājieties mūža "Windows 11 Pro" par 10,25 EUR
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 11. septembris, 11:08

Godeal24 rudens izpārdošanā: Iegādājieties mūža "Windows 11 Pro" par 10,25 EUR

Reklāmas projekts

Kā mēs visi zinām, Windows izlaidīs vairākas dažādas versijas, no kurām lietotāji var izvēlēties. Taču daži cilvēki zina, kāda ir atšķirība starp tām. Windows 11 Home lietotājiem ir jāiestata Microsoft konts ar interneta savienojumu. Savukārt Windows 11 Pro lietotāji var pievienoties Active Directory, lai konfigurētu piekļuvi noteiktiem resursiem un izvietotu lietojumprogrammas. Parasti tos izmanto profesionāļi. Operētājsistēmā Windows 11 Pro tiek atbalstīta BitLocker ierīces šifrēšana, kas palīdz šifrēt cietajā diskā saglabātos datus un neļauj citiem tiem piekļūt.

Windows 11 Professional atbalsta arī Windows informācijas aizsardzību — datu zudumu novēršanas rīku. Tas aptur jūsu uzņēmuma datu noplūdi. Turklāt operētājsistēmā Windows 11 Pro var atdalīt biznesa un personas datus. Ja jūsu dators tiek nozagts, varat attālināti dzēst uzņēmuma datus, neietekmējot savus personas datus. Ir daudz atšķirību, par kurām nevar runāt pa vienam, taču rezumējot var zināt, ka Windows 11 Pro ir vairāk piemērots profesionāļiem, savukārt Home versija ir vairāk piemērota privātpersonām.

Godeal24 ir sācis savu Rudens izpārdošanu. Par 10.25€ jūs varat iegūt Windows 11 Pro mūža licenci. Windows 11 Home maksā tikai 9.98€. Jaudīgas funkcijas apvienojumā ar pievilcīgu cenu nozīmē, ka ir labākais laiks operētājsistēmas iegādei!

Drošāks veids, kā iegūt darba atslēgu, lai aktivizētu Windows 11!

Iegūstiet savu rentablu komplektu jau šodien! (kupona kods "VDL62")

Būs lētāk iegādāties vairāk vairāku atslēgu iepakojumu!

Atlaide līdz 50% vairāk Windows un Office! (kupona kods "VDL50")

Ērtākais veids, kā iegūt rīkus, ir Godeal24. Darba atslēgas un profesionāla klientu apkalpošana padara pirkumu bez raizēm!

Praktiskā datora rīku programmatūra:

Kāpēc OEM? Kāpēc Godeal24?

Daudzi lietotāji ir ļoti satraukti par Godeal24 piedāvāto zemo cenu, taču jautājums, kāpēc cena ir tik zema? Varat būt drošs, ka šis ir īstais darījums, jo Godeal24 pārdotās licences ir OEM licences.

Tās ir licences, kuras parasti pārdod datoru ražotājiem, lai tie varētu lētāk iegādāties Windows, lai to instalētu savos sērijveidā ražotajos datoros.

Ieejiet Godeal24 tīmekļa vietnē, izmantojot iepriekš norādīto saiti, izvēlieties produktu, kuru vēlaties pievienot iepirkumu grozam, un pabeidziet maksājuma procesu, Godeal24 nekavējoties nosūtīs programmatūras aktivizācijas atslēgu, instalēšanas instrukcijas un pasūtījuma informāciju uz jūsu e-pastu un aizpildīs uzstādīšana saskaņā ar uzstādīšanas instrukcijām. programmatūras jauninājumi un instalācijas, drīzumā varēsiet lietot bez problēmām!Godeal24 ir profesionāla

klientu apkalpošanas komanda, kas nodrošina 24/7 tehnisko atbalstu, ja vien iegādājaties produktus Godeal24, varat arī baudīt mūža pēcpārdošanas servisu!

E-pasts saziņai: service@godeal24.com