foto: Pixabay.com
Aviokompāniju darbinieki uzskaita sešas lietas, ko pasažieri nekad nedrīkst darīt lidmašīnā
Labākā stratēģija, kas ļauj izvairīties no vietu maiņas, ir plānot iepriekš un izvēlēties vietas kopā, ja lidojat kopā ar citu cilvēku vai grupā.
Tūrisms
2023. gada 5. jūnijs, 05:34

Aviokompāniju darbinieki uzskaita sešas lietas, ko pasažieri nekad nedrīkst darīt lidmašīnā

Jauns.lv

Ir vesela virkne lietu, kas lidojumu ar lidmašīnu var pārvērst par īstu murgu – gan citiem pasažieriem, gan klāja apkalpei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aviokompāniju darbinieki uzskaitījuši septiņas lietas, ko pasažieri nekad nedrīkst darīt lidmašīnā, raksta "Travel Off Path".

1. Vēdera pūšanos izraisoša ēdiena lietošana. Ceļotājiem rūpīgi jāizvēlas, ko viņi ēdīs pirms un lidojuma laikā. Katrs organisms ir individuāls, taču gaisa spiediens var padarīt pasažieru kuņģi jutīgāku, kas precīzi sabojātu ceļojuma iespaidu jūsu kaimiņam. Piemēram, labāk atteikties no gāzētajiem dzērieniem.

Turklāt saskaņā ar atskaitēm vieni no kaitinošākajiem reisos ir tieši pasažieri, kuri ēd stipri smaržojošus produktus.

2. Lietot tālruni skaļruņa režīmā. Izmantojiet austiņas! Neviens cits nevēlas dzirdēt to, ko atskaņojat savā viedtālrunī vai apspriežat pa telefonu.

Turklāt stjuarte Kristija Kerbela dalījās vēl vienā austiņu priekšrocībā: tā ir lieliska stratēģija, lai pabeigtu sarunu ar ļoti pļāpīgu kaimiņu.

Tāpat austiņas palīdzēs mazināt troksni un apklusināt zīdaiņu raudas.

3. Apavu un zeķu novilkšana. Tā ir klasika. Sociālajos tīklos ir daudz video, kas pierāda, ka daudzi cilvēki lidmašīnās novelk apavus un zeķes. Un tā nav laba ideja. Ceļotājiem nevajadzētu staigāt bez apaviem pa eju, jo tā ir netīrāka, nekā šķiet, bet viņu kāju smarža paliek salonā.

4. Nepareiza tualetes izmantošana. Pasažieri nekad nedrīkst aizmirst noskalot ūdeni pēc tualetes apmeklējuma. Ja neredzat skalošanas pogu, ieskatieties, jo tā vienmēr tur būs. Ja jūs to nevarat atrast, pasauciet stjuartu un lūdziet palīdzību.

5. Lūgumi citiem pasažieriem pārsēsties uz sliktākām vietām. Vēl viena populāra 2023. gada diskusija ir par to, lai lūgtu cilvēkus pārsēsties. Labākā stratēģija, kas ļauj izvairīties no vietu maiņas, ir plānot iepriekš un izvēlēties vietas kopā, ja lidojat kopā ar citu cilvēku vai grupā. Ceļotājiem, kas maksā par savām vietām, vienmēr ir prioritāte, un likt citiem pasažieriem mainīt vietas uz sliktākām ir vienkārši rupji.

6. Pēkšņa sēdekļa atlaišana. Pirms atgāžat sēdekli, pārliecinieties, vai neuzlejat dzērienu cilvēkam aiz jums. Piedzīvoti gadījumi, kad pasažieri sasituši klēpjdatorus, strauji atgāžot sēdekļa atzveltni. Daži gadījumi izraisījuši pat kautiņus. Jums vajadzēs tikai dažas sekundes, lai pagrieztos un brīdinātu otru pasažieri, ka gatavojaties atgāzt sēdekli.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās