foto: Publicitātes foto
"Origo" restorānu klāstu papildina Āzijas garšu restorāns "Gan bei"
Bizness un ekonomika
2022. gada 5. aprīlis, 07:00

"Origo" restorānu klāstu papildina Āzijas garšu restorāns "Gan bei"

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Kārdinoši suši komplekti, aromātiski gaļas un veģetārie ēdieni, pikantas zupas un eksotiski deserti gan īpašajos pusdienu piedāvājumos, gan vakariņu ēdienkartē tagad izbaudāmi arī t/c “Origo” jaunās ēkas 3. stāvā, kur atklāts jaunākais “Gan bei” restorāns. Tādejādi t/c “Origo” apmeklētājiem pieejamas visplašākās maltīšu iespējas – no burgeriem un citām ātrajām uzkodām līdz itāļu virtuves meistardarbiem un Āzijas iedvesmotiem ēdieniem.

Austrumu motīvi ir noteicošie “Gan bei” ēdienkartē, un tas atspoguļojas arī mākslinieces Gundegas Dūdumas veidotajā interjerā, kas veidots, iedvesmojoties no mežonīgas dabas, džungļiem un tajā mītošajiem dzīvniekiem. Mūžzaļie, saules apspīdētie un sulīgie augu motīvi restorāna interjerā veido eksotisku noskaņu, palīdzot uzburt īpašo sajūtu, kas virmo gaisā tropiskajos mežos pēc lietus. Jāpiebilst, ka vairāki interjera elementi, tostarp bāra letes un dažādi dekori, ir unikāls roku darbs pēc G. Dūdumas skicēm.

Jaunais "Gan bei" restorāns TC "Origo"

gallery icon

Jaunajās telpās tirdzniecības centra” Origo” trešajā stāvā “Gan bei” var uzņemt līdz pat 150 viesu. 406 kvadrātmetru plašā restorāna atvēršanā kopumā investēti 500 000 EUR, restorānā nodrošinātas darbavietas 30 darbiniekiem. “Mēs esam lepni par padarīto. Gandarīti, ka šajā sarežģītā laika posmā attīstāmies, ejam uz priekšu un esam pietiekami spēcīgi, lai atvērtu vēl vienu jaunu un mūsdienīgu restorānu pašā Rīgas sirdī ar burvīgu skatu uz pilsētu. Pateicamies visai t/c “Origo” komandai par atbalstu un ceram uz veiksmīgu, ilgstošu un noteikti arī garšīgu sadarbību,” uzsver restorāna “Gan bei” īpašniece Natālija Pavlova.

Uzņēmuma “Linstow Baltic” un t/c “Origo” komercdirektore Evija Majevska stāsta: “Mierīgā un nesteidzīgā atmosfēra, dažādo pakalpojumu sasniedzamība Rīgas centrā vienuviet un gardas maltītes ir tas, ko “Origo apmeklētāji novērtē visaugstāk. Ikdienā aktīvi strādājam, lai piedāvātu pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, kā arī apkārtējo biroju darbiniekiem aizvien daudzpusīgākas izvēles iespējas. Jaunais restorāns “Gan bei” ir būtisks papildinājums t/c “Origo” klāstā, kas sniedz iespēju mūsu apmeklētājiem izbaudīt visdažādākās pasaules garšas. Tāpat esam parūpējušies par pieejamību - jauno “Origo” ēku ir ērti sasniegt ne tikai ar kājām un sabiedrisko transportu, bet arī velosipēdu un auto - plašajā pazemes autostāvvietā vienlaikus iespējams novietot 248 automašīnas un 100 velosipēdus, nodrošinātas arī piecas elektroauto uzlādes vietas. Turklāt esam darījuši visu, lai “Origo” būtu pieejams ikvienam, tostarp cilvēkiem ar kustību, redzes, dzirdes traucējumiem un jaunajām māmiņām ar bērnu ratiem.”

Āzijas garšu restorāns “Gan bei” paplašina jau iecienīto t/c “Origo” restorānu klāstu. Jau ilgāku laiku te darbojas itāļu restorāns “Vapiano”, picērija “Čili Pica”, latviskā virtuve “LIDO”, pasaulē slavenākā vistiņu grilētava “KFC”, burgeru restorāns “Hesburger”. Svaigi spiestas sulas piedāvā bārs “Boost Juicebar”, savukārt labāko kafiju var meklēt pat trijās kafejnīcās – “Double Cofee”, “Caffeine” un “Costa Cofeee”. Savukārt steidzīgie novērtēs “Lage Gastronomija” un konditorejas “Sala” piedāvātās gatavās maltītes, uzkodas un kūkas.

Par „Origo”

2020. gadā rekonstruētais un paplašinātais multifunkcionālais komerciālais centrs “Origo” ir viens no modernākajiem un mājīgākajiem iepirkšanās centriem Latvijā. T/c “Origo” jaunās ēkas pirmajos trīs stāvos izvietotas ērtas tirdzniecības un pakalpojumu sniedzēju telpas, savukārt ēkas augšējos trīs stāvos atrodas “Origo One” biznesa centrs ar augstvērtīgiem A klases birojiem. T/c “Origo” pieejams plašs vietējo un starptautisko zīmolu klāsts, tai skaitā Reserved, Lindex, Douglas, LMT, Euronics, Skechers, Vapiano un daudzi citi, un tas ir ērti pieejams gan tiem, kuri uz pilsētu dodas ar sabiedrisko transportu, gan tiem, kuri pārvietojas ar privāto automašīnu vai ar  velosipēdu. Plašāka informācija: www.origo.lv.

Par “Gan bei”

Kopumā “Gan bei” tīklā ir 17 restorāni. T/c  “Origo” atvērtais ir vienpadsmitais restorāns Latvijā, pārējie seši atrodas Lietuvā – četri Viļņā un divi Kauņā. “Gan bei” restorānos Latvijā kopumā tiek nodarbinātas 400 personas.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar t/c Origo