foto: "SmartLynx"
"SmartLynx" aicina uz atvērto durvju dienu
Bizness un ekonomika
2021. gada 26. novembris, 16:01

"SmartLynx" aicina uz atvērto durvju dienu

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Jau šajā svētdienā, 28. novembrī, plkst. 10.00 aviokompānija "SmartLynx" rīko atvērto durvju dienu. Pašlaik uzņēmumā ir atvērtas 80 vakances operatīvajās, tehniskajās un administratīvajās nodaļās. Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja tikties ar "SmartLynx" ilggadējiem darbiniekiem, izjautājot tos par darba ikdienu, iepazīstoties ar amatu specifiku, kā arī tiks sniegta iespēja uzzināt par priekšrocībām, ko sniedz uzņēmums un aviācijas nozare kopumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Šobrīd uzņēmumā piedāvājam vairākas vakances dažādu jomu un līmeņu pozīcijās. "SmartLynx" komanda meklē cilvēkus ar augstu atbildības sajūtu, kuri gatavi mācīties un kļūt par daļu no dinamiskas, aizraujošas un lielas komandas. Mēs meklējam ne vien profesionāļus ar daudzu gadu pieredzi aviācijā, bet arīdzan jaunus talantus, kuri ir gatavi sevi pierādīt un uzsākt karjeru šajā nozarē. Atvērto durvju dienā interesentiem būs iespēja vairāk uzzināt ne vien par sev interesējošajām vakancēm, bet arīdzan iepazīties ar mūsu uzņēmuma kultūru, kas sevī ietver ne vien kvalitatīvu darba vidi, kā arī neskaitāmas komandu saliedējošas aktivitātes, jo, mūsuprāt, šādi mirkļi motivē jauniem sasniegumiem,” stāsta Māra Šteinberga, "SmartLynx" Personāla un kultūras vadītāja.

foto: "SmartLynx"
"SmartLynx" Personāla un kultūras vadītāja Māra Šteinberga.

Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja iepazīties ar uzņēmuma piedāvātajām vakancēm, uzdot sev interesējošos jautājumus "SmartLynx" darbiniekiem, kā arī iepazīties ar uzņēmuma piedāvātajiem ieguvumiem – plašajām apmācības un izaugsmes iespējām, uzņēmuma kultūras pasākumiem, draudzīgo vecāku politiku un vēl daudziem citiem ieguvumiem.

foto: "SmartLynx"

"SmartLynx" atvērto durvju diena norisināsies 28. novembrī, no plkst. 10.00 viesnīcā “Pullman Riga Old Town”, Jēkaba ielā 24. Atvērto durvju diena norisinās “zaļajā režīmā”, kas nozīmē, ka pasākumā var piedalīties tikai ar derīgu Covid-19 vakcinācijas/pārslimošanas sertifikātu (sertifikāti tiks pārbaudīti, ierodoties pasākuma norises vietā). Pasākumam pieteikties var šeit. Interesentiem jāņem līdzi CV un derīgs Covid-19 sertifikāts.

foto: "SmartLynx"

Baltijas otra lielākā aviokompānija un starptautiskais līderis čārterlidojumu un lidmašīnu-apkalpes nomas pakalpojumos "SmartLynx Airlines" ievērojami attīsta un paplašina darbību Latvijā.

foto: "SmartLynx"

Pašlaik aviokompānijā ir pieejamas 80 vakances. Vairāk informācijas par pieejamajām vakancēm aicinām meklēt šeit.

foto: "SmartLynx"

"SmartLynx" ir dinamisks uzņēmums, kas meklē azartiskus, uz izaugsmi vērstus profesionāļus un jaunos talantus. "SmartLynx" ne vien piedāvā labi atalgotas darba vietas un modernu darba vidi, bet arīdzan personalizētus piedāvājumus darbiniekiem, kā īpašas lidojumu cenas, bezmaksas maltītes, iespēju savām vajadzībām lietot elektroauto, brīvo laiku pavadīt modernās atpūtas telpās un bērniem ierīkotā atpūtas stūrītī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās