foto: Publicitātes
Austiņas un tumbiņas: neskaitāmas iespējas mūzikas mīļotājiem
Auto un tehnoloģijas
2021. gada 8. jūlijs, 10:47

Austiņas un tumbiņas: neskaitāmas iespējas mūzikas mīļotājiem

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ar katru dienu arvien vairāk varam pamanīt, ka ejot veikalos, tirdzniecības centros, sabiedriskajā transportā un pat uz ielas skan mūzika. Lielai daļai cilvēku mūzika ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Klausoties savu iemīļoto dziesmu, cilvēks uzņem pozitīvo enerģiju un spēj prieku rast gan sev, gan sniegt to apkārtējiem. Vienalga vai braucat automašīnā, sportojat, tīrat māju vai esat draugu kompānijā, patīkams skaņdarbs vairo pozitīvās emocijas.

Mūsdienu tehnoloģijas ir pieņēmušas apgriezienus un pircējiem tiek piedāvāta dažāda veida atskaņošanas tehnika. Katrs patērētājs var izvēlēties sev atbilstošu variantu. Tās var būt tradicionālās austiņas ar vadu, taču arvien lielāku popularitāti sāk iegūt bezvadu austiņas. Lielākai cilvēku kompānijai tiek piedāvātas modernas skaņas tumbiņas, kas ir savienojamas ar Jūsu ierīci un vadāmas caur bluetooth.

Šajā rakstā mēs piedāvājam iepazīties ar amerikāņu zīmola JBL ražotajām bluetooth tumbiņām un austiņām, kā arī apskatīsim modernās Apple airpod austiņas.

JBL bluetooth tumbiņa

Ja mūzikas atskaņošana ir nepieciešama ballītei, dārza svētkiem, konferencēm vai kādam citam pasākumam, kur ir lielāka cilvēku kompānija, tad JBL tumba būs laba izvēle. Plašā klāstā tiek piedāvāti dažādu izmēru, cenu, funkciju un kvalitātes modeļi. Tie ir savienojami ar gandrīz jebkuru ierīci – viedtālruni, klēpjdatoru vai planšetdatoru. Pirms iegādāties skaļruni, iesakām pārbaudīt tā saderību ar savienojamo ierīci.

Izvēloties kādu no ūdensnecaurlaidīgajām tumbiņām, Jums nebūs jāpārtrauc dejot arī lietus laikā. Tumbiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, kompaktas un ērti pārnēsājamas. Skaļruņi ir aprīkoti ar izturīgu akumulatoru, kuru var uzlādēt pārsteidzoši ātrā laikā. Par akumulatora enerģijas izsīkumu Jūs brīdinās skaņas vai LED gaismas indikators. JBL tumbiņas ir kvalitatīvas skaņas un spēcīgu basu savienojums.

JBL zīmola austiņas

Pasaulē atzītais amerikāņu JBL zīmols saviem klientiem piedāvā izvēlēties austiņas plašā klāstā. Retām izmantošanas reizēm pietiekamas būs austiņas ar vadu, kas izmaksu ziņā būs daudz draudzīgākas par bezvadu austiņām. Savukārt bezvadu austiņas būs daudz ērtākas šoferiem, biznesa cilvēkiem vai sporta mīļotājiem. Tās ir ērtas, stilīgas un lietotājam nav jāuztraucas par vada ierobežojumiem. Lielākā daļa JBL austiņu ir aprīkotas ar mikrofoniem, kas ātri un ērti palīdzēs Jums atbildēt uz telefona zvaniem. Atliek tikai savienot austiņas ar savu viedierīci caur bluetooth vai WiFi.

JBL zīmols piedāvā pircējiem izvēlēties vairāku veidu austiņas. Pircējam ir jāņem vērā to izmantošanas mērķis. Over-ear ir austiņas ar stīpiņu, kas apņem galvu, in-ear ir ausī ieliekamās austiņas. Svarīgi, lai in-ear austiņas ērti ievietotos ausīs. Ja atradīsiet sev piemērotākās austiņas, tās nekritīs ārā un neradīs sāpes ilgstošas lietošanas laikā.

Firmas JBL austiņas ir pieejamas ar dažādām papildfunkcijām, kas pastiprinās komfortu lietošanas laikā. Peldētāji dos priekšroku ūdensnecaurlaidīgajām, jaunieši izvēlēsies stilīgās. Lielākā daļa lietotāju vērtēs skaņas kvalitāti, trokšņu slāpēšanu, kā arī akumulatora darbības laiku.

Internetveikalā 220.lv Jūs varēsiet atrast sev ērtāko un maciņam piemērotāko JBL audio tehniku. Plaša izvēle un viegla iepirkšanās, nedrūzmējoties veikalos un tirdzniecības centros.

Apple AirPod

Zīmols Apple ir iekarojis kvalitatīvas skaņas baudītāju sirdis, laižot klajā nelielās, īpaši pārdomātā dizaina bezvadu austiņas ar bezvadu uzlādes kārbiņu. Šīs mazās austiņas ir izcils palīgs ikdienas skrējienā, kas pašas atpazīst Jūsu ierīci. Vai tas būs iPhone, iPad vai Mac dators. Tās pašas saslēgsies ar Jūsu ierīci, tiklīdz būs ievietotas ausīs. Tāpat tās ieturēs pauzi, kad tiks izņemtas. Šīs unikālās austiņas garantē bagātīgu augstas kvalitātes skaņu.

Pateicoties Apple H1 austiņu procesoram, AirPods bezvadu savienojums ir ātrs un stabils. Sarunu laikā runas atpazīšanas akselometrs atpazīst un koncentrējas uz balsi un apslāpē apkārtnes trokšņus, neradot traucējumus starp sarunu biedriem. Unikālā tehnoloģija spēj atpazīt divus pirksta piesitienus, lai ar tiem pārslēgtu skaņdarbu vai regulētu skaļumu.

Jaunā bezvadu uzlādes kārbiņa sniedz ērtu austiņu lietošanu jebkurā vietā un laikā.  AirPods austiņas nodrošina nozarē labāko klausīšanās laiku – 5 stundas ar vienu uzlādi, kā arī līdz 3 stundām sarunu laikā. Bezvadu uzlādes kārbiņa nodrošina vairākas uzlādes un kopumā austiņas darbojas līdz pat 24 stundām.

Iestrādāts LED indikators kārbiņas priekšpusē sniedz informāciju, ka notiek AirPods uzlāde. Šīs bezvadu austiņas ir ideāls ikdienas palīgs cilvēkam, kas daudz ceļo vai nemitīgi atrodas ārpus mājām, lai komunicētu ar ģimeni, draugiem vai biznesa partneriem.

AirPods Pro ir uzlabota AirPods versija ir noturīga pret mitrumu un sviedriem, pilnveidots komforta līmenis, pielāgojams izmērs, kas nodrošina teicamu izolāciju apkārtējo trokšņu slāpēšanai, kā arī plašākas pārvaldes iespējas.

Lai iegādātos sev vai saviem mīļajiem kvalitatīvu skaņas tehnoloģiju, iepērcies interneta veikalā 220.lv. Plašs piedāvājums, elastīgas cenas un ērta piegāde. Veiksmīgus pirkumus!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar 220.lv