Unikālā šovā prezentē jaunākās "Huawei" ierīces

gallery icon
35
Auto un tehnoloģijas
2020. gada 1. oktobris, 16:08

FOTO: unikālā modes šovā prezentē jaunākās "Huawei" ierīces

Jauns.lv

Vakar, 30. septembrī, unikālā modes šovā plašākai publikai pirmo reizi tika prezentētas jaunākās starptautiski izziņotās tehnoloģiju uzņēmuma "Huawei" nēsājamās ierīces – viedpulksteņi un bezvadu austiņas, kas Latvijas veikalos nonāks tikai oktobra sākumā.

Uz modes šovu jaunajā mūzikas un drāmas telpā “OratoriO” sabiedrībā zināmus cilvēkus pulcēja stiliste un modele Sintija Selicka-Užane, kura inovatīvās tehnoloģijas pārliecinoši kombinēja ar Latvijas jauno modes mākslinieku tērpiem, pierādot, ka viedierīces kļuvušas par vienu no moderna vīrieša tēla pamatelementiem.

Pasākuma norisi baudīja un modes un tehnoloģiju sinerģiju iepazina tādas pašmāju slavenības kā aktrise un modele Ieva Florence-Vīksne, modes žurnālistes Una Ulme un Līga Zemture, TV personības Lelde Ceriņa un Ligita Mieze, kā arī daudzi citi modes un tehnoloģiju cienītāji. Īpašā klaviermūzikas un DJ saspēles pavadījumā nepiespiestā atmosfērā jaunajā pasākumu telpā modes šovu vadīja šarmantais Aivis Ceriņš.

“Uz ielām vēroju, ka Latvijā cilvēkiem patīk izvēlēties vienveidīgu, pelēku apģērbu. Milānā, Parīzē, Londonā vai jebkurā citā modes galvaspilsētā gan sievietes, gan vīrieši ģērbjas drosmīgāk – pilsēta izstaro enerģiju!

Ar šo modes skati gribu rosināt vīriešus arī Latvijā būt spilgtākiem un eksperimentēt, savā garderobē apvienojot ērto un funkcionālo ar drosmīgo. Mūsdienu tehnoloģijas ir kļuvušas gan par neaizstājamu palīgu ikdienā, gan par vienu no moderna vīrieša tēla pamatelementiem, tāpēc šovā kombinēju jaunākos Huawei “gadžetus” ar drosmīgo Latvijas modes mākslinieku radītajiem tērpiem,” ar modes skates ideju dalās Sintija Selicka-Užane.

Lai iezīmētu, kā mūsdienīgam vīrietim lieliski izskatīties jebkurā dzīves situācijā, modes šovā redzamie stilistes izraudzītie apģērbu salikumi iemiesoja četras dabas stihijas – zemi, gaisu, ūdeni un uguni, atspoguļojot arī šā brīža dinamisko dzīvesstilu no ikdienas un atpūtas līdz darbam, biznesam un sportiskām aktivitātēm.

“Mūsdienu dzīves temps ir neticami ātrs, līdz ar to ir svarīgi, lai tas, ko velkam, ir ne tikai ērts, bet arī papildina mūsu ikdienu. Tāpēc Huawei radītās jaunās nēsājamās ierīces izceļas gan ar funkcionalitāti, gan dizainu. Radošā sadarbībā ar stilisti Sintiju Selicku-Užani vēlamies atklāt šo sinerģiju starp modi un tehnoloģijām, iedvesmojot vīriešus ērtākai un reizē arī stilīgākai ikdienai,” par projektu stāsta Huawei mārketinga komunikācijas vadītāja Latvijā Alise Cēsniece.

Modes skati atklāja zemes stihija ar jaunā modes mākslinieka, Latvijas Mākslas akadēmijas studenta Romāna Arhipova darinātu tērpu, ko Sintija Selicka-Užane bija izraudzījusies ikdienas aktivitātēm. Salikums ir vienkāršs, piezemēts, taču virstērps padara koptēlu interesantāku un košāku. Savukārt pieskaņotais Huawei Watch GT 2 Pro viedpulkstenis ne vien labi izskatās, bet atvieglo aktuālāko tālruņa funkciju lietošanu, padarot ērtāku mūsu ikdienu, piemēram, attālināti uzņemot fotogrāfijas savā viedtālrunī vai kontrolējot mūzikas atskaņošanu tieši no pulksteņa.

Biznesam Sintija Selicka-Užane izvēlējusies zīmola Kasher Bloom topošās kolekcijas apģērbu, kas apvieno neparastu dizainu, eleganci un perfekciju ik detaļā, ļaujot tā nēsātājam justies kā zivij ūdenī ikvienā dzīves situācijā. Stiliste norāda, ka biznesā viens no personības apliecinājumiem ir arī rokaspulkstenis, tāpēc šim modes salikumam piemērojusi Watch GT 2 Pro viedpulksteni, kam ir elegants dizains ar titāna korpusu un izturīgu safīra stiklu.

Atpūtu un izklaidi pēc garas darba dienas stiliste salīdzina ar svaiga gaisa malku, lai atkal uzlādētos un atgūtu enerģiju. Tāpēc arī šovam piemeklētais Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Odrijas Bušas tērps atpūtai ir mazliet gaisīgs, viegls un drosmīgs. To papildina bezvadu austiņas Huawei FreeBuds Pro ar aktīvo trokšņu slāpēšanas funkciju, jo dažādu stilu austiņas šobrīd jau ir tikpat ierasts garderobes aksesuārs kā auskari vai kaklarota. Vienlaikus tās ir funkcionāli ērts risinājums, lai atslēgtos no ikdienas drūzmas, klausoties savu iemīļoto mūziku vai podkāstu.

Modes skati noslēdza uguns stihija ar Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Annas Jurjānes radīto silto mēteli, ko Sintija Selicka-Užane izraudzījusies kā piemērotu stila salikumu sportiskām aktivitātēm Latvijas ziemās: “Šis ir patiesi ērts modelis, kurā brīvi kustēties, bet reizē izskatīties ļoti labi un pievērst sev uzmanību.” Salikumu papildina jaunais viedpulkstenis, jo šobrīd ikviens cenšas vairāk rūpēties par sevi un gan sportojot, gan ikdienā neatsveramas ir tā veselības funkcijas ar vairāk nekā simt dažādiem treniņu režīmiem, kā arī iespēja sekot līdzi savai sirdsdarbībai vai stresa līmenim. Faktiski tas ir uzticams asistents visās situācijās, jo bez uzlādes darbojas līdz pat divām nedēļām.

Jaunais Huawei Watch GT 2 Pro viedpulkstenis Latvijas veikalu plauktos nonāks 5. oktobrī, bet jau šobrīd tas pieejams iepriekšējai pasūtīšanai. Savukārt Huawei FreeBuds Pro bezvadu austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju būs pieejamas veikalos no 19. oktobra. Tāpat pasākumā varēja iepazīt jauno Huawei Watch Fit viedpulksteni, kas jau ir pieejams Latvijā un jauno viedtālruni Huawei P Smart 2021, kas būs iegādājams no oktobra vidus.