foto: Publicitātes foto
"Autobrava" ar "FIAT Professional" paplašina savu sadarbības partneru loku Latvijā
Auto un tehnoloģijas
2020. gada 1. septembris, 11:18

"Autobrava" ar "FIAT Professional" paplašina savu sadarbības partneru loku Latvijā

Karlīna Timofejeva

"Autobrava", noslēdzot līgumu par 10 jaunu automašīnu piegādi ar sūtījumu piegādes uzņēmuma "Itella" partneri “S&J partners”, paplašina "FIAT Professional" auto tīklu Latvijā, portālu Jauns.lv informēja uzņēmumā.

Aizvadītajā nedēļā ievērojamu darījumu noslēdzis "FIAT Professional" oficiālais dīleris Latvijā "Autobrava Mežciems" un "S&J Partners", kas nodrošina un apkalpo autoparku ekspresspasta pakalpojumu sniedzējiem "Itella Logistics". Turpmāk pa Latvijas ceļiem pārvietosies 10 jauni "FIAT Ducato" kravas busiņi.

"S&J Partners" valdes loceklis Sergejs Gribs: “Uzņēmumam, strauji augot apjomam, radās nepieciešamība pēc autoparka paplašinājuma. Mēs izvēlējāmies savā darbā "FIAT Ducato", jo tas ir lieliski piemērots kurjera darbam – ietilpīgs, ērts un manevrīgs pilsētā, kā arī par pieejamu cenu. Mums patika "Autobravas" attieksme pret klientu, kā arī ļoti būtisks apstāklis bija, ka automašīnas bija iespējams saņemt uzreiz.”

"Autobrava" valdes loceklis Ruslans Vlasjuks: “"FIAT Ducato" ir izturīgs un uzticams komercauto, kuru, pateicoties, "FIAT" pēcpārdošanas tīkla attīstībai Latvijas reģionos, ir ērti izmantot arī tiem uzņēmumiem, kuriem ikdienā nebrauc uz Rīgu. "Ducato" ir pieejams arī  "City Bee" koplietošanas automobiļu piedāvājumā, tādēļ pie neplānota apjoma pieauguma, var izmantot šo pakalpojumu, nemainot paradumu pārvietoties ar "Ducato". Mēs esam gandarīti, ka "SJ Partneri" izvēlējās tieši "Autobrava" kā savu partneri, jo mums ir būtiski būt fleksibliem un spēt partnerim piedāvāt viņam vajadzīgo īstajā, laikā un apjomā.”

"Autobrava Mežciems" ir "Modus" grupas uzņēmums, kas Latvijā pārstāv deviņus auto zīmolus – "SEAT", "ISUZU", "Suzuki", "SsangYong", "Hyundai", "FIAT", "FIAT Professional", "Alfa Romeo" un "Jeep", kā arī nodrošina to pilnu pēcpārdošanas apkalpošanu.

No septembra paplašinot sadarbības partneru tīklu "FIAT" oficialālā servisa pārstāvniecībai Rīgā pievienosies pārstāvji Liepājā, Kuldīgā un Jākabpilī.