foto: unsplash.com
Radīta mobilā aplikācija, kas apvieno populārāko veikalu piedāvājumus un akcijas
Bizness un ekonomika
2020. gada 13. jūlijs, 16:45

Radīta mobilā aplikācija, kas apvieno populārāko veikalu piedāvājumus un akcijas

Jauns.lv

Latvijas tirgum radīta unikāla mobilā aplikācija “Tolders”kā ikdienas palīgs, kas vienuviet apkopo populārāko veikalu un internetveikalu zīmolu īpašos piedāvājumus un akcijas.

Mobilā aplikācija jau šobrīd vienuviet apvieno teju 60 populārāko zīmolu.

Aplikācija radīta, lai ļautu pircējiem vienuviet atrast īpašos un akciju piedāvājumus no veikaliem un internetveikaliem Latvijā.

Lejupielādējotmobilo aplikāciju“Tolders”, iespējams vienkopus atrast arī  īpaši izdevīgus piedāvājumus ar iespēju atrast arī atlaižu kodus.

“Pie aplikācijas strādājām divus gadus. Aplikācijas ideja radās no problēmas, ar kuru bieži paši saskaramies–ir ļoti daudz veikalu un internetveikalu, informācijas apjoms ir pārsātināts un cilvēkam ir jāpatērē ļoti daudz laika, lai atrastu to, ko vēlas un par labu, atbilstošu cenu,” stāsta “Tolders” idejas autors un SIA “Appmill” valdes loceklis Reinis Miljons, kuram šī nav pirmā pieredze mobilās lietotnes radīšanā Latvijā.

foto: Publicitātes foto

Kā stāsta mobilās aplikācijas autors, darbs un gūtā pieredze pie pirmās mobilās aplikācijas “Riga Original”, kas paredzēta tūristiem, bet nu jau guvusi arī vietējo iedzīvotāju atzinību, ļoti noderējusi “Tolders” izstrādes un iedzīvināšanas procesā.

Šobrīd “Tolders” apvieno preces no tādiem veikaliem kā Debenhams, The Body Shop, Jahonts,Burusports, AlanDeko, Nike, Skibox, Or mēbeles, Queen Lingerie, Boards.lv, Brain Games, Branchess, Esmilukafiju.lv, Fielmann, Dr.lensor, Visionexpress, Optio, Alk Outlet, Spirits & Wine, E Alko, Drinks & Drinks,Latvijas Balzāms,Eirovīns, Valmiermuiža, Labietis, Cēsu alus, Zero Sports Outlet, Sportland,Sunlux, Tire Shop, Minikid, Liluu, Pingas un citiem.

“Tolders”aplikāciju šobrīd izmanto jau vairāk nekā 1500 lietotāju visā Latvijā.

Aplikāciju pēc SIA “Appmill” pasūtījuma izstrādājis SIA “Cube mobile” un mobilā aplikācija bez maksas ir pieejama Apple un Android viedtālruņu lietotājiem.