foto: Oļegs Zernovs
Elīna Maligina iecelta par "Silvanola" valdes priekšsēdētāju
Par "Silvanola" valdes priekšsēdētāju Elīna Maligina iecelta vakar, 24.aprīlī.
2017. gada 25. aprīlis, 11:20

Elīna Maligina iecelta par "Silvanola" valdes priekšsēdētāju

LETA

Par zaļās farmācijas uzņēmuma SIA "Silvanols" valdes priekšsēdētāju iecelta "Silvanola" māteskompānijas "Olainfarm" lielākā akcionāra Valērija Maligina sieva Elīna Maligina, informē "Silvanola" pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju Maligina iecelta vakar, 24.aprīlī.

Vienlaikus "Silvanola" akcionāri uzņēmuma valdē ievēlēja tā ilggadējo finanšu direktori Lieni Puriņu. Latvijas zaļās farmācijas uzņēmuma valdi veido tā valdes priekšsēdētāja Maligina, ražošanas direktors Jevgeņijs Zainapovs un finanšu direktore Puriņa.

Savukārt līdzšinējais uzņēmuma "Silvanols" valdes priekšsēdētājs Artjoms Borcovs turpinās darbu "Olainfarm" koncernā.

Maligins atzīmē, ka nepilnu četru gadu laikā, kopš "Silvanols" kļuva par "Olainfarm" meitasuzņēmumu, tā apgrozījums ir audzis par vairāk nekā 80%, bet eksporta tirgu skaits ir divkāršojies. ""Silvanols" ir visi priekšnoteikumi šo izaugsmes tempu kāpināt," viņš piebilst.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina kāzu viesi

2016. gada 21. oktobrī Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā apprecējās uzņēmējs Valērijs Maligins un aktrise, māksliniece Elīna Dzelme. Viesu vidū ...

gallery icon
64

Uzņēmuma "Silvanols" jaunā valdes priekšsēdētāja Maligina ir māksliniece, kino producēšanas uzņēmuma SIA "Egotrashcinema" vadītāja un līdzīpašniece. Kopš 2011.gada viņas darbi ir izstādīti vairāk nekā desmit izstādēs un festivālos Latvijā, Ukrainā, Krievijā, Francijā un Austrijā.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina kāzas

2016. gada 21. oktobrī Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā apprecējās uzņēmējs Valērijs Maligins un aktrise, māksliniece Elīna Dzelme. Viesu vidū ...

gallery icon
33

Jau ziņots, ka "Silvanols" 2015.gadā strādāja ar 4,115 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 26,8% vairāk nekā 2014.gadā, un guva 230,3 tūkstošu eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Aktrise Elīna Dzelme un "Olainfarm" īpašnieks Valērijs Maligins

gallery icon
11

"Silvanols" ir dibināts 1994.gadā un nodarbojas ar farmaceitisko preparātu un pamatvielu izpēti un ražošanu. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir zāļu ražotājs "Olainfarm" (96,69%).

Valērijs Maligins Elīnas Dzelmes personālizstādes „Pirmses” atklāšanā

Valērijs Maligins Elīnas Dzelmes personālizstādes „Pirmses” atklāšanā 2015. gada 6. februārī.

gallery icon
9

Elīna Dzelme uz pleca uztetovējusi Tēvreizi

gallery icon
7

Elīnas Dzelmes 30 gadu jubilejas vērienīgā ballīte "Bomzh Party"

2016. gada 21. augustā Elīnai Dzelmei palika 30 gadi, ko atrise sava mīļotā –miljonāra Valērija Maligina – īpašumā Jūrmalā nosvinēja ...

gallery icon
70

30 fotomirkļi aktrises Elīnas Dzelmes jubilejā

gallery icon
30

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās