Kluba īpašnieks: „Essential” netiks slēgts, to renovēs
Pārprastas reklāmas dēļ izplatījušās baumas par populārā naktskluba „Essential” slēgšanu. Īstenībā klubs tiks slēgts tikai uz renovācijas laiku.
Bizness un ekonomika
2012. gada 11. jūnijs, 11:11

Kluba īpašnieks: „Essential” netiks slēgts, to renovēs

Jauns.lv

Rīgā izplatījušās runas, ka pēc deviņu gadu darbības tiek slēgts viens no iecienītākajiem naktsklubiem „Essential”. Tomēr kluba īpašnieks Gints Guks apgalvo, ka tas neatbilst patiesībai – klubs tikšot slēgts tikai uz remonta laiku.

Runas par „Essential” slēgšanu parādījušās tā pārprastās reklāmas dēļ. Kluba Facebook mājas lapā tiek aicināts uz kluba slēgšanas ballīti šosestdien, 16. jūnijā, šādiem vārdiem: „Katram labam un veiksmīgam stāstam reiz pienāk beigas… 16. jūnijā klubs „Essential” aicina uz savu pēdējo un noslēdzošo pasākumu pēc gandrīz deviņu gadu darbības Rīgas naktsdzīvē. Svinīgajā naktī uzstāsies visi rezidentdīdžeji, kuri šo gadu laikā kustinājuši kluba deju grīdas.”

Kluba īpašnieks Gints Guks Kasjauns.lv teica, ka naktsklubs Skolas ielā nekur nepazudīs un „Essential” turpinās darboties. Guks Kasjauns.lv pastāstīja, ka klubs tiks slēgts tikai uz renovācijas laiku. Cik ilgi turpināsies rekonstrukcijas darbi, Guks vēl nevar pateikt. Par to, kas klubā mainīsies pēc remonta, „Essential” nolēmis paziņot tuvākajā laikā.

Tikmēr interneta sociālajos tīklos nožēlu par populārā un tradīcijām bagātā kluba slēgšanu izteicis ne viens vien pastāvīgais kluba apmeklētājs.

Rīgas naktsklubs „Esssential”

Kasjauns.lv/Foto: Diāna Lozko/LETA

Tēmas