Dvēseli plosošs trilleris izdomātajā pilsētā Lossantosā. VIDEO
Spēļu tehnoloģija pārvērtusies īstā mākslā, un brīžiem šķiet, ka skaties kādu Holivudas grāvēju.
Auto un tehnoloģijas

Dvēseli plosošs trilleris izdomātajā pilsētā Lossantosā. VIDEO

Jauns.lv

Vairāk vai mazāk pierasts, ka rotaļlietas, lelles, multenes un spēlītes ir bērnu privilēģija. Bet patiesībā pat grūti minēt, kam no tā visa lielāks prieks – pieaugušajiem vai bērniem.

Kāds priekšzīmīgs mūsu pašu tautietis – ģimenes galva, divu knēveļu tētis, uzņēmējs un žurnālists – savos 29 gados ikdienā ir nosvērts, nopietns un raižpilnu seju. Taču vakarā, kad dienas darbi paveikti, no atvilktnes tiek izzvejota “īstā” spēlīšu pele, un tad tik iet vaļā!

Izrādās, geimeri ir pat krietni cienījama vecuma ļaudis, kas lielu daļu sava brīvā un reizēm arī aizņemtā laika velta datorspēlēm. Šie ļaudis tagad var uzgavilēt, jo jau nākamā gada pavasarī klajā nāks kulta spēles Grand Theft Auto 5 jaunā versija.

Protams, nekā iepriecinoša, ka jāgaida vēl vairāki mēneši, taču labā ziņa ir tā, ka spēles autori Rockstar piedāvā jaunu šīs spēles treileri, pēc kura spriežot jaunā rotaļlieta būs tiešām augstā līmenī.

Jaunās GTA5 versijas darbība norit izdomātā pilsētā Lossantosā, par kuras prototipu izvēlēta Losandželosa. Spēles sižets saistīts ar trim personāžiem, kas visi apveltīti ar savām īpašībām, īpatnībām un vēsturi.

Šobrīd pilnīgi noteikti zināms, ka spēli atbalstīs Xbox 360 un PlayStation. Kā būs ar pārejām datoru platformām, pagaidām ziņu nav.

Gints Gavers/Foto: ekrānuzņēmums