"Viss novecojis par 20 gadiem," Parādījušies foto no dzīvokļa, kura dēļ Putina atbalstītāja Larisa Doļina iekūlās krāpnieku afērā
foto: Soctīkli
Krievu estrādes zvaigznes Larisas Doļinas glaunais dzīvoklis Maskavas centrā.
Pasaulē
2024. gada 14. augustā, 13:59

"Viss novecojis par 20 gadiem," Parādījušies foto no dzīvokļa, kura dēļ Putina atbalstītāja Larisa Doļina iekūlās krāpnieku afērā

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Krievijas soctīkli publiskojuši foto, kuros redzams Putina atbalstītājas Larisas Doļinas dzīvoklis, kuru dziedātāja pārdevusi par vairāk nekā 100 miljoniem rubļu (vairāk nekā 1 miljons eiro).

"Viss novecojis par 20 gadiem," Parādījušies foto ...

Kopumā, pēc dažādiem datiem, māksliniece apkrāpta gandrīz par 200 miljoniem rubļu (aptuveni 2 miljoni eiro), bet Krievijas likumsargi nodarījumā apsūdzēja ukraiņus. Slavenība, kura labprātīgi pārdevusi nekustamo īpašumu un pārskaitījusi naudu uz "drošu kontu", tagad nevēlas atvadīties no dzīvokļa. 

Afēra

Krievijas policija paziņojusi, ka no aprīļa līdz jūlijam krāpnieki, kas it kā zvanījuši no Ukrainas, pārliecinājuši Doļinu pārdot dzīvokli un vasarnīcu. Viņi, kā tiek ziņots, stādījušies priekšā kā specdienesti un nobiedējuši zvaigzni ar to, ka viņas īpašumu vēlas iegūt noziedznieki.

Tika veikta ātra pārdošana kādai vientuļai mātei, kura tagad arī skaitās dzīvokļa īpašniece. Doļinas naudu - gandrīz 200 miljonus rubļu - nodeva kurjeram, bet vēlāk pārskaitīja uz kontu, kas nepieder dziedātājai.

Kā izskatās Doļinas dzīvoklis

Zināms, ka Doļina dzīvojusi elitārā rajonā Maskavas centrā. 238 kvadrātmetrus plašajā dzīvoklī ir 5 istabas, tomēr ar ļoti viduvēju remontu. Kā Krievijas medijiem pastāstīja dizainere, interjers Doļinas mājoklī novecojis par 15 - 20 gadiem, raksta "news.obozrevatel.com".

foto: Soctīkli

Lai gan telpas izskatās plašas un gaišas, viss ir piebāzts ar dažādiem krāmiem. Vitrāžas, koka grebumi un zīmējumi uz flīzēm nebūt nav pārsteiguši dizaineri, kura Doļinai ieteikusi veikt remontu, kas varētu izmaksāt vēl 40 miljonus rubļu (aptuveni 393 tūkstoši eiro).

foto: Soctīkli

"Es šeit mainītu visu, izņemot parketu, ko es nedaudz restaurētu, kā arī atstātu mēbeles ēdamistabā. Arī dzīvojamās istabas lustra nav slikta, to ir vērts atstāt. Pārējo mierīgi var mainīt. Arī virtuves interjers nav aktuāls. Ģipškartona griesti jau sen ir novecojuši. Kopumā procentus 80 no tā, kas šeit ir, tomēr vajadzētu nomainīt pret moderno," sacīja propagandistu sarunu biedre.

foto: Soctīkli
foto: Soctīkli

Kas notiek ar dzīvokli tagad

Patlaban kurjers - 53 gadus vecs fitnesa treneris no Maskavas - un pircējs ir aizturēts, dzīvoklim uzlikts arests, bet ar Doļinu strādā policijā. Izredžu atgūt īpašumus ir maz, pastāstīja Krievijas tiesībsargi, tomēr esot cerības, ka palīdzēs sakari Kremlī.