foto: REUTERS/SCANPIX
"Mēs neesam vieni!" ir pārliecināts NLO pētnieks un  Meksikas politiķiem prezentē divus citplanētiešu līķus
Tas, kas pēc NLO pētnieka teiktā, ir citplanētieša mirstīgās atliekas.
Pasaulē
2023. gada 14. septembris, 11:07

"Mēs neesam vieni!" ir pārliecināts NLO pētnieks un Meksikas politiķiem prezentē divus citplanētiešu līķus

Jauns.lv

Meksikas valsts pirmajā kongresā, kas veltīts UFO jeb NLO, Meksikas likumdevējiem uzrādīti “neapgāžami pierādījumi”, ka "mēs neesam vieni" Visumā” – viņiem tika parādīts iespējamas ārpus zemes izcelsmes būtnes mirstīgās atliekas.  

Politiķiem tika parādīti divi artefakti, kuri, kā apgalvo meksikāņu žurnālists un ilggadējais NLO entuziasts Džeimss Masans, ir citplanētiešu līķi.

Diviem mazajiem "ķermeņiem", kas tika demonstrēti ievietoti koka kastēs, uz rokām ir trīs un iegarenas galvas. Mausans atklāja, ka tie tika atrasti un, ka tie ir aptuveni 1000 gadus veci – tas noteikts izmantojot oglekļa datēšanas procesu, ko veica Meksikas Nacionālā autonomā universitāte (UNAM).

foto: REUTERS/SCANPIX
Meksikāņu žurnālists un ilggadējais NLO entuziasts Džeimss Masans ar it kā citplanētiešu līķi.

Līdzīgi šādi atradumi līdz šim gan ir izrādījušies mumificētu bērnu mirstīgās atliekas.

Mausans sacīja, ka šī ir pirmā reize, kad iesniegti pierādījumi ārpus zemes dzīvības pastāvēšanai. "Es domāju, ka ir skaidrs pierādījums tam, ka mums ir darīšana ar īpatņiem, kas nav cilvēki, kas nav saistīti ne ar vienu citu sugu mūsu pasaulē, un ka jebkurai zinātniskai iestādei ir atvērtas visas iespējas to izpētīt," sacīja Mausans, "mēs neesam vieni."

Meksikas Veselības zinātniskā institūta direktors Hosē de Hesuss Zalce Benitezs tikmēr norādījis, ka mirstīgajām atliekām ir veikta rentgenstaru, 3-D rekonstrukcija un DNS analīze. "Es varu apstiprināt, ka šiem ķermeņiem nav nekādas saistības ar cilvēkiem," viņš teica.

foto: REUTERS/SCANPIX
Citplanētieša līķis nav ļoti liels.

Meksikas likumdevēji arī uzklausīja bijušo ASV flotes pilotu Raienu Greivzu, kurš ir piedalījies ASV Kongresa uzklausīšanā, par savu personīgo pieredzi ar NLO.

Pēdējos gados ASV valdība pēc gadu desmitiem ilgas klusēšnai ir pievērsusies informācijai par NLO. Pentagons arī ir aktīvi izmeklējis militāro lidotāju iespējamos NLO novērojumus, par kuriem viņi pēdējos gados ziņojuši.

foto: REUTERS/SCANPIX
Citplanētieša līķis.

Mausans trešdien saskārās ar pretreakciju un skeptiķu kritiku, kas apšaubīja viņa prezentācijas autentiskumu.

"Tas patiešām varētu kaitēt centieniem uztvert šo problēmu nopietni," norādīja kāds Twitter lietotājs.