foto: WP Pix / SplashNews.com/ Vida Press
Londona iekrāsojas rozā par godu Bārbijas filmas pirmizrādei
"Londonas acs" iekrāsota rozā krāsā.
Pasaulē
2023. gada 19. jūlijs, 12:44

Londona iekrāsojas rozā par godu Bārbijas filmas pirmizrādei

Jauns.lv

Pirms Bārbijas filmas iznākšanas Eiropas ievērojamākās vietas iekrāsojas rozā krāsā.

Pagājušajā nedēļā Apvienotās Karalistes galvaspilsētu pāršalca rozā krāsa, kad notika ilgi gaidītās filmas par Bārbiju pirmizrāde.

Londonas autobusi, taksometri un ievērojamas vietas tika pārveidotas atbilstoši Bārbijas estētikai. Londonas autobusi bija izlīmēti ar fuksiju krāsas "Barbie" reklāmām, bet melnie taksometri bija spilgti rozā krāsā ar atbilstošu iekšējo apgaismojumu. Tardis pretī Tower Bridge pat tika nokrāsots rozā tonī.

Pilsētas pieminekļi visā pilsētā bija izgaismoti rozā krāsā. Trafalgaras laukuma strūklakas burbuļoja sārtā krāsā, Oxo torņa burti spīdēja rozā krāsā, un Londonas acs bija izgaismota fuksijas krāsā, zem tās novietots Bārbijas rozā kabriolets.   

Metro stacijā braucējus pārsteidza uzlīmes ar uzrakstiem, kas bija pārveidoti tā, lai uz tiem būtu uzrakstīts "Bārbija var".

Lai redzētu, kā izskatītos citi ievērojami objekti, ja tos nokrāsotu rozā, kompānija "Jellyfish" ar mākslīgā intelekta palīdzību izveidoja modeļus.

Le Mont St Michel Normandijā kļuva par pasaku pili, ko ieskauj bāli rozā jūra, bet Gīzas piramīdas pāvērtās par daudzstāvu kūrortu ar balkoniem un palmām.

Sidnejas Operas namā tika izveidots baseins ar rozā lietussargiem, bet Chrysler ēka izskatījās kā Bārbijas māja, ja viņa kļūtu par Bonda ienaidnieku.