Ļaunākais murgs dzīvē: tūristam lecot ar gumiju, tā pārtrūkst. VIDEO
foto: ekrānuzņēmums no video
Kāds tūrists no Honkongas gumijlēkšanu Taizemē neaizmirsīs vēl ilgi
Pasaulē

Ļaunākais murgs dzīvē: tūristam lecot ar gumiju, tā pārtrūkst. VIDEO

Jauns.lv

Kāds 39 gadus vecs tūrists no Honkongas Taizemē izdzīvojis ļaunāko murgu - brīdī, kad viņš lēcis ar gumiju, pārtrūkusi trose, raksta CNN.

Ļaunākais murgs dzīvē: tūristam lecot ar gumiju, t...

Maiks šī gada janvārī atvaļinājuma laikā Patajas pilsētā nolēca no 10 stāvu augstumā pacelta celtņa.

Par laimi, lēciens tika veikts pāri ūdenstilpei. Trose, ar ko vīrietis bija pievienots elastīgajai gumijai, pārtrūka brīdī, kad Maiks ar galvu bija pietuvojies ūdenstilpei. Vīrietis ar milzu spēku triecās ūdenī.

"Es piezemējos uz kreisās puses, tāpēc ievainojumi ir nopietnāki tur," Maiks pastāstīja CNN, norādot, ka viņa ķermenis pēc negadījuma apbērts zilumiem. "Sajūta bija tāda, it kā kāds būtu mani piekāvis."

Negadījuma aculiecinieki bija arī viņa draugi, kuri kopā ar Maiku bija ieradušies "Changthai Thappraya" safari un piedzīvojumu parkā. Maiks sacīja, ka sākotnēji devies uz parku, lai izmēģinātu šautuvi, taču pēc tam, kad draugi viņu iedrošinājuši, viņš saņēmis drosmi nolēkt ar gumiju.

"Es atrados patiešām augstu, tāpēc aizvēru acis. Es plānoju atkal atvērt acis, kad būšu atlēcis atpakaļ gaisā,” sacīja Maiks. "Es sapratu, ka virve ir pārtrūkusi, kad atvēru acis un mani ieskāva ūdens."

Maikam izdevās atžirgt un noturēties virs ūdens, neskatoties uz to, ka viņa pēdas bija sasietas kopā ar pārrauto gumiju.

Maiks sacīja, ka parks atmaksājis viņa lēciena izmaksas un samaksājis par rentgena un ultraskaņas izmeklējumiem Taizemes slimnīcā.

Parka īpašnieks CNN apstiprināja, ka negadījums noticis, un sacīja, ka tā bija pirmā reize, kad trose pārtrūkusi. 

"Mūsu darbinieki pirms tam paskaidroja, ka gadījumā, ja notiks kāda nelaime vai kāds negadījums, mūsu uzņēmums kompensēs medicīnas rēķinus. Taču klients nevar prasīt kompensāciju par cita veida izdevumiem,” sacīja parka īpašnieks.

Viņš piebilda, ka parks būtu gatavs apmaksāt jebkādus turpmākus tiešos medicīniskos izdevumus Honkongā, ja Maiks iesniegs kvītis par ārstēšanās izdevumiem.