foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Par Madelēnu Makkenu uzdevušās polietes vecāki nāk klajā ar paziņojumu
Džūlija Faustīna.
Pasaulē
2023. gada 27. februāris, 16:08

Par Madelēnu Makkenu uzdevušās polietes vecāki nāk klajā ar paziņojumu

Jauns.lv

21 gadu vecās Džūlijas Faustīnas (meitene sevi dēvē arī par Vendelu) vecāki Polijas bezvēsts pazudušo personu tīmekļa vietnē publicējuši paziņojumu, kurā noraida apgalvojumus, ka viņu meita varētu būt pirms 16 gadiem Portugālē pazudusī britu meitenīte Madelēna Makkena, vēsta britu mediji. 

Džūlijas vecāki neslēpj, ka jūtas satriekti. Viņi meitas apgalvojumus skaidro ar garīgās veselības problēmām un tieksmi pēc popularitātes. “Mēs vienmēr esam centušies palīdzēt viņai nostāties uz kājām. Džūlija jau vairākus gadus ir pilngadīga, viņa ir aizgājusi no mājām un atsakās no ārstēšanas,” apstiprina meitenes vecāki. 

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Džūlija Faustīna.

Vecāki arī apgalvo, ka meitai ir posttraumatiskā amnēzija, kas radusies pēc tam, kad viņu seksuāli izmantoja pedofils, kura identitāte tā arī nav noskaidrota. 

“Neskaitāmas terapijas, medikamenti, psihologi un psihiatri – tas viss Džūlijai bija pieejams. Mēs nekad neatstājām viņu vienu,” pauž meitenes vecāki. Viņi pauž nožēlu par plašsaziņas līdzekļos sacelto ažiotāžu, baidoties, ka viņu meitai sekos slikta slava. 

“Internets neaizmirst! Bet ir skaidrs, ka Džūlija nav Madija. Tas ir acīmredzams. Meitas meli, manipulācijas, aktivitātes internetā, tas viss mūs ir sagrāvis!”. 

Pirmais mēnesis pēc Madelēnas Makkenas pazušanas 2007. gadā

gallery icon

Vecāki uzsver, ka turpmāk komentārus par šo situāciju nesniegs, apgalvojot, ka Vroclavas provinces policijas vadība veic izmeklēšanu, un ģimene ir iesniegusi visus nepieciešamos pierādījumus, lai pierādītu meitas identitāti. 

Polijas policija ir apstiprinājusi, ka uz Džūlijas Faustīnas apgalvojumiem ir reaģējusi. Pāvels Noga, Vroclavas policijas pārvaldes pārstāvis vietējam laikrakstam “Gazeta” apstiprinājis, ka meitenes versija ir izslēgta. 

Jau ziņots, ka 21 gadu vecā Džūlija Faustīna (Vendela) no Polijas apgalvo, ka, iespējams, ir 2007. gadā Portugāles kūrortā pazudusī britu meitenīte Madelēna Makkena. Poliete dalījusies ar virkni fotogrāfiju, kas, viņasprāt, pierāda līdzību ar Madelēnu, sociālajā vietnē "Instagram", piesaistot tūkstošiem sekotāju. 

Visu stāstu lasi šeit!