Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Amorālas uzvedības dēļ "Mis Zimbabvei" atņem kroni
Skaistules bijušais draugs nopludinājis viņas plikņus, bet konkursa nolikums paredz, ka meitenes nedrīkst būt pozējušas kailas.
Pasaulē

Amorālas uzvedības dēļ "Mis Zimbabvei" atņem kroni

Jauns.lv

25 gadus vecajai Emīlijai Kačotei nu atņemts tituls "Mis Zimbabve", ko viņa izcīnija valsts konkursā un kas jaunietei pavēra iespēju šogad piedalīties prestižajā "Mis Pasaule" skaistumkonkursā. Neražā vainojami kailfoto, kas nonākuši publikas acīs, lai gan bijuši sūtīti privāti "WatsApp" aplikācijā viedtālrunī.

Amorālas uzvedības dēļ "Mis Zimbabvei" atņem kroni...

Pašreiz daiļākajai zimbabvietei nu nāksies no prestižā titula šķirties, jo sabiedrība uzzinājusi par Kačotes kailfoto. Tos, visticamāk, pubiskojis jaunās dāmas bijušais mīļotais. Jāatzīmē, ka Zimbabvē "Mis" konkursa reglaments paredz, ka konkursante nedrīkst būt fotografējusies erotiskos attēlos; visas dalībnieces arīdzan parakstās, ka ar noteikumiem iepazinušās, vēsta nabadzīgās valsts tabloīdi. Emīlijai Kačotei ar šo līguma punktu sanācis misēklis - viņas attēli kļuva populāri pēc tam, kad parādījās lietotnē "WatsApp". "Uzticības un cieņas zudums ir pamats tiltula atņemšanai," oficiālā paziņojumā izteikusies konkursa valde.

Pati skaistule paudusi, ka ar savu bijušo nav kontaktējusies jau gadu un iepriekš bija lūgusi viņam erotiskās privātās fotogrāfijas izdzēst. "Man bija aizdomas, ka šie attēli varētu kaut kur cirkulēt, bet es cerēju, ka tomēr ne... Tomēr tas bija sen. Nedomāju, ka pagātnei vajadzētu ietekmēt manu nākotni," spriež Emīlija, kura ir psiholoģijas studiju absolvente un konkursā par daiļāko zimbabvieti uzvarēja 15 meiteņu starpā. Diemžēl tālāka dalība starptautiskos konkursos, pārstāvot savu valsti, Kačotei vairs "nespīd".

Ironiski, bet tieši tāda paša skandāla ietvaros titulu un kroni zaudēja arī pērnā gada "Mis Zimbabve", 22 gadus vecā Čabiso Firi. Arī viņas slavas gājienu apturēja klajā nākuši kailfoto.

Emīlijai nu liegts pārstāvēt valsti "Mis Pasaule" konkursā. Jāpiebilst gan, ka tajā tāpat nekad nav veicies daiļavām no Zimbabves.