foto: Ekrānuzņēmums
Atklājas baisas detaļas par slaktiņu Krievijā, kur skolniece "pasūtīja" savas ģimenes locekļu slepkavību
Pasaulē
2022. gada 11. februāris, 22:01

Atklājas baisas detaļas par slaktiņu Krievijā, kur skolniece "pasūtīja" savas ģimenes locekļu slepkavību

Jauns.lv

Skolniece, kuru tur aizdomās par to, ka viņa pierunāja savu 17 gadus veco puisi nogalināt savu māti, patēvu un māsu, pastāstīja, kā ieveda viņu mājā.

Ciemā Omskas apgabalā notika izmeklēšanas eksperiments, kura laikā 14 gadus vecā skolniece detalizēti izstāstīja, kā viņas draugs izrēķinājās ar viņas ģimeni, vēsta portāls "ren.tv".

Pēc meitenes vārdiem, kad atnāca viņas draugs, mājā atradās patēvs, māte un brālis ar māsu. Viņa sagaidīja jaunieti pie vārtiņiem un viņš uzreiz parādīja viņai nazi, apgalvo meitene.

"Viņš man pajautāja: tu esi gatava? Es klusēju. Viņš teica, ka tu skatīsies uz to," paziņoja skolniece. Eksperimenta laikā viņa detalizēti aprakstīja mājā notiekošo.

Pēc viņas teiktā, atrodoties istabā ar brāli un māsu, viņa dzirdēja, kā jaunietis izdara dūrienus ar nazi vecāku guļamistabā.

Pēc tam, kā apgalvo skolniece, starp viņas patēvu un draugu sākās cīņa. Tad viņa esot izskrējusi no mājas. "Kad es piegāju pie durvīm, es ieraudzīju, ka (koridorā) gulēja mana mamma. Viņai bija asinis," pastāstīja skolniece.

Tālāk, pēc viņas vārdiem, viņa ieraudzīja māsas līķi. Pēc tam, kā stāsta meitene, viņa aiznesa uz virtuvi guļošo jaunāko brāli. Tajā brīdī ienāca viņas draugs un nomazgāja rokas, kuras bija asinīs, pastāstīja meitene.

"Pēc tam viņš teica, ka man jāiet pie kaimiņienes un jāpasaka, ka ieskrēja kaut kāds vīrietis un visus nogalināja. Pēc tam viņš aizgāja," sacīja pusaudze. Vēlāk skolniece vienā no istabām atrada sava patēva līķi.

Meitene pamodināja brāli, ietina viņu pledā un ar viņu izgāja no mājas. Tāpat viņa paziņoja, ka neredzēja, kā draugs izdarīja dūrienus ar nazi viņas ģimenes locekļiem.

Taču pēc viņas teiktā, pēc notikušā redzēja draugam rokās nazi, un tas bija asinīs.

35 gadus vecās sievietes, viņas 38 gadus vecā vīra un 10 gadus vecās meitas slepkavība notika 22. janvārī. Aizdomās par slepkavību tika aizturēta 14 gadus vecā meita, kā arī viņas draugs.