foto: Ekrānuzņēmums
Atstāja vienu uz dažām sekundēm: brālis jau 52 gadus meklē bezvēsts pazudušo māsu
Šerila
Pasaulē
2022. gada 15. janvāris, 07:30

Atstāja vienu uz dažām sekundēm: brālis jau 52 gadus meklē bezvēsts pazudušo māsu

Jauns.lv

"Es visu laiku dzīvoju ar cerību, ka mēs kādreiz ieraudzīsim viņas smaidīgo seju. Vienalga, cik veca viņa būtu." Jau vairāk nekā 50 gadus Rikijs izmisīgi cenšas atrast savu bezvēsts pazudušo māsu, vēsta BBC.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Labākais veids, kā raksturot Šerilu ir jauka, bet viņa bija arī trakulīga."

Grimmeru ģimene no Bristoles Anglijā emigrēja uz Austrāliju. Viņu jaunās mājas atradās netālu no Sidnejas. 1970. gada 12. janvārī Šerila pazuda no pludmales.

foto: Ekrānuzņēmums

Šerilas vecāki nomira tā arī neuzzinot, kas notika ar viņu meitu. Viņa tika nolaupīta no pārģēbšanās telpām pludmalē. Rikijam bija septiņi gadi, bet Šerilai trīs.

Viņš atstāja māsu vienu burtiski uz dažām sekundēm. Kopš tā laika viņš notikušajā vaino sevi. 2017. gadā kāds vīrietis tika apsūdzēts par Šerilas nolaupīšanu un nogalināšanu.

foto: Ekrānuzņēmums
Šerilas tēvs Vinss.

Tomēr krimināllieta juridisku pamatojumu dēļ tika izbeigta. Pēc tiesas lēmuma šī vīrieša vārds nevar tikt atklāts. Lieta joprojām ir neatrisināta.

"Kāds kaut ko zina. Nevar tādu noslēpumu glabāt vairāk nekā 50 gadus," sacīja pazudušās meitenes brālis.

foto: Ekrānuzņēmums
Šerilas brālis Rikijs.

Tagad BBC žurnālists Džons Kejs sācis notikušā izmeklēšanu un meklē iespējamos pavedienus, kas palīdzētu gūt atbildes uz jautājumu par to, kas īsti notika ar Šerilu. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas