Pasaulē
2021. gada 13. oktobris, 15:55

Ar vājiem nerviem labāk neskatīties. Vai šī ir Kima Čenuna solītā "neuzvaramā" armija?

Jauns.lv

Ziemeļkorejas valsts oficiālā televīzija KRT pārraidījusi video, kurā redzams, kā valsts līderis Kims Čenuns ar sajūsmu vēro ekstrēmās cīņas mākslas priekšnesumus. Vai šī ir daļa no Čenuna solītās Ziemeļkorejas "neuzvaramās" armijas?

Video redzami tiešām ekstrēmi paraugdemonstrējumi - pa vīru rokām tiek cirsts ar āmuru, ar tām salaužot ķieģeļus. Kāds cits puskails personāžs demonstratīvi saplēš pudeli, pēcāk ieguļoties stikla lauskās, bet otrs ar muguru uzguļas naglām.

Divi spēcīgiem augumiem apveltīti vīri, virzoties viens otram pretī, ar kakliem saloka dzelzs drāti, bet vēl kāds saņem pa muguru spēcīgus sitienus ar mietiem.

foto: Ekrānuzņēmums

Vērojot šos un citus ne mazāk bīstamus paraugdemonstrējumus, pats Čenuns kopā ar citām augstām valsts amatpersonām, šķita ļoti iegrimis muskuļoto vīru priekšnesumos, sparīgi sitot plaukstas. Kādam pat izdevās Ziemeļkorejas līdera sejā pavērt plašu smaidu.

Starp skatītājiem redzama arī Čenuna māsa Kima Jočuna.

Zināms, ka Čenuns, atklājot izstādi, kurā demonstrēti Ziemeļkorejas kodolieroči, solīja izveidot "neuzvaramus militāros spēkus", vienlaikus apsūdzot ASV par spriedzi Korejas pussalā, un Dienvidkoreju liekulībā.

Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns un viņa limuzīna miesassargi

Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns atgriezās atpakaļ ziemeļos, sēžot melnā limuzīnā, ko pavadīja miesassargi, kuri skrēja tam līdzās.

gallery icon
32

"Neuzvaramā" armija esot valsts galvenais mērķis, lai to neviens neuzdrīkstētos izaicināt.

Oficiālo mediju publicētajos attēlos Kims izstādē redzams pie milzīgas starpkontinentālas ballistiskās raķetes, kas aizvadītajā gadā tika pirmo reizi demonstrēta nakts militārā parādē.

Kims Čenuns viesojas rūpnīcā, kur ražo pārtiku Ziemeļkorejas armijai

Attēlus, kas datēti ar 2014.gada 17.novembri, izsūtījusi Ziemeļkorejas oficiālā ziņu aģentūra, informējot par valsts līdera Kima Čenuna gaitām novembra mēnesī. ...

gallery icon
19

Ieskats noslēgtās Ziemeļkorejas veikalos

Liela daļa pārtikas produktu tiek ražota pašā Ziemeļkorejā, savukārt vairums nepārtikas preču - apavi, drēbes, rotaļlietas, tehnika - ievesta no ...

gallery icon
22